Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de La setmana vinent s’iniciarà la vacunació a les persones cuidadores de menors amb grau de dependència (nova finestra)
05/03/2021 11:50:00
Salut / Vacunació contra la Covid-19

La setmana vinent s’iniciarà la vacunació a les persones cuidadores de menors amb grau de dependència

El Departament de Salut de la Generalitat també se centrarà durant els propers dies a administrar la segona dosi de Pfizer a les persones amb grau de dependència

Es recorda a la ciutadania que rebrà una trucada del seu CAP per indicar-li dia i lloc on vacunar-se

Es demana no trucar ni desplaçar-se als ambulatoris per no saturar-los

A L’Hospitalet, el Departament de Salut de la Generalitat vacunarà a partir de la setmana vinent les persones cuidadores de menors amb grau de dependència.

També durant els propers dies, Salut se centrarà a L’Hospitalet a administrar la segona dosi de la vacuna de Pfizer a les persones amb grau de dependència, després que ja han transcorregut 21 dies de la primera dosi.

Es recorda a la ciutadania que rebrà una trucada del seu CAP per informar-la del dia i el lloc on vacunar-se. Per això, es demana no trucar ni desplaçar-se als ambulatoris per no saturar els equipaments sanitaris.

A L’Hospitalet, els ciutadans de la zona sud es vacunen a l’Hotel SB, també conegut com a Hotel Salut, i els que viuen a la zona nord i centre, al Casal de Can Serra, sempre amb cita prèvia. A la ciutat, ja s’han vacunat amb la primera dosi 16.141 persones.

Les properes setmanes, continua la vacunació a majors de 80 anys i a col·lectius professionals prioritzats menors de 55 anys: professionals de la salut, docents i personal d’escoles i cossos de seguretat.

Per a més informació, es pot consultar el web https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400