Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
23/03/2021

El regidor d'Educació exposa l'aposta de l'Ajuntament per l'FP dual en una jornada de l'AMB

Aquest curs es fan a L'Hospitalet un total de 28 titulacions en modalitat dual, 6 de grau mitjà i 22 de grau superior

El regidor d’Educació, David Quirós, ha participat aquest matí en la jornada “El rol dels municipis en l’FP dual”, organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Fundació BCN Formació Professional i la Fundació Bertelsmann.

A L’Hospitalet, l’oferta de cicles d’FP en modalitat dual ha anat augmentant en els darrers anys. Aquest curs es realitzen un total de 28 titulacions en modalitat dual, 6 de grau mitjà i 22 de grau superior.

El regidor d’Educació ha exposat que, des del primer moment, “l’Ajuntament ha apostat per l’FP dual i donat suport als centres d’FP de la ciutat per aconseguir la complicitat de les empreses del municipi i, d’aquesta manera, incrementar cada curs el nombre d’alumnes que estudien dins d’aquesta modalitat”.

L’Ajuntament, segons ha exposat el regidor, treballa juntament amb el Departament d’Educació, per tal que l’evolució de l’activitat econòmica de la ciutat, que ha passat d’un model industrial cap a un major pes dels sectors sanitari, de serveis i cultural, entre d’altres, es traslladés també a l’oferta de la formació professional a la ciutat. En aquest sentit ha destacat que l’FP està incorporant també oferta lligada a la implantació de la tecnologia digital en tots els àmbits.

La jornada, que s’ha fet en format telemàtic, ha comptat també amb l’assistència de la regidora de Joventut i presidenta de la Comissió Permanent de l’FP de L’Hospitalet, Laura García, i de la regidora d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400