Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
06/04/2021

Portes Obertes a les escoles bressol i a les llars d'infants

Aquesta setmana comencen les jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals i a les llars d’infants subvencionades amb fons públics amb l’objectiu d’oferir a les famílies l’oportunitat de conèixer els centres i la seva oferta pedagògica de cara al curs 2021-2022.

Per a les portes obertes presencials es pot consultar els dies i horaris en aquest enllaç Portes Obertes, en el qual també hi figuren les dades de contacte de cada centre per demanar cita prèvia i disposar d’informació sobre les mesures que s’hauran de complir durant les visites, com ara l’ús de mascareta, el rentat de mans i la distància de seguretat, entre d’altres.

Les famílies poden optar també per fer una visita virtual a través de vídeos que els centres van penjant a l’enllaç: https://linktr.ee/EducacioLH

La Xarxa d’Escoles Bressol Municipals la integren La Casa de les Flors, La Casa dels Contes, La Casa dels Arbres, La Casa del Molí, La Casa de la Muntanya i La Casa del Parc. Aquests centres atenen un total de 616 infants de 0 a 3 anys.

A més de les municipals, a L’Hospitalet hi ha cinc escoles bressol subvencionades per l’Ajuntament i gestionades entitats sense afany de lucre, que atendran aquest curs 368 infants. La ciutat compta també amb tres escoles bressol de la Generalitat, amb 295 places, i dues escoles privades subvencionades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, amb 77 places. En total, L’Hospitalet disposa de 16 escoles bressol, entre públiques i subvencionades amb fons públics, que ofereixen unes 1.356 places per a infants de 0 a 3 anys i que formen part del procés de preinscripció i matrícula que gestiona l’Ajuntament amb competències delegades en el municipi.

Totes les escoles bressol municipals i llars d'infants subvencionades amb fons públics compleixen els protocols de salut en matèria d'higiene i seguretat aprovades pel Procicat. Per al curs vinent, mantindran un model d’organització que garanteix les condicions higièniques i sanitàries per als infants, les educadores, el personal no docent i les famílies. El termini de preinscripció per a totes elles serà del 6 al 20 de maig, en format telemàtic, i del 17 al 20 de maig, de manera presencial.

Més informació: Calendari Portes Obertes

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400