Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
18/05/2021

PM Santa Eulàlia: reserva prèvia dels espais i les activitats dirigides a través de  l’aplicació Trainingym a partir del 25 maig

Per tal de garantir el control d’aforament i la seguretat de les persones usuàries de les instal·lacions esportives del Poliesportiu Municipal Santa Eulàlia, a partir del 25 de maig de 2021, s’haurà de realitzar la reserva prèvia dels espais i les activitats dirigides d'aquest equipament a través de  l’aplicació Trainingym.

Per poder utilitzar aquest servei és imprescindible que actualitzis els consentiments sobre la protecció de dades, per la qual cosa, si encara no ho has fet, t’aconsellem que passis per la recepció del centre per fer-ho.

Les instruccions per fer les reserves son les següents:

1. Descarrega l’APP mòbil “Trainingym” a través de Play Store d’Android, Store d’iOS o utilitzant els següents enllaços:

Per Android: http://bit.ly/2TSwr6y
Per iOS: https://apple.co/39YWleE

2. Introdueix la teva clau d’accés i inicia sessió. Si encara no la tens, rebràs un correu electrònic amb aquesta informació ben aviat.

3. Una vegada dintre, dirigeix-te al menú “ACTIVITATS/RESERVES” i es mostraran els espais, les activitats dirigides i els horaris dels quals disposes. Tan sols escollint quina serà la teva elecció, aquesta nova finestra et mostrarà tota la informació. Tot i veure altres activitats, només es podrà reservar activitats del PM Santa Eulàlia.

4. Activa l’opció “RESERVAR LA MEVA PLAÇA” on el mateix sistema t’oferirà la possibilitat d’afegir un avís al calendari del teu smartphone. Podràs reservar amb 24 hores d’antelació i fins 5 minuts abans de començar l’activitat i fer, com a màxim, dos reserves/dia entre els 3 espais habilitats.

5. Una vegada seleccionis l’acció, la teva reserva ja queda registrada. Si pel contrari decideixes cancel·lar-la, tindràs l’opció de “CANCEL·LAR” automàticament disponible fins els 30 minuts previs a l’inici de l’activitat.

6. El monitor validarà la reserva abans de l’inici de l’activitat.

Per a qualsevol dubte i/o aclariment pots dirigir-te a la recepció del Poliesportiu.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400