Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Més de 400 persones participen als tallers de memòria adreçats a la gent gran (nova finestra)
27/06/2022 10:10:00
Gent gran

Més de 400 persones participen als tallers de memòria adreçats a la gent gran

Organitzats pels serveis de dependència municipal, els imparteix la Fundació Santa Eulàlia en els casals municipals de gent gran   En aquests moments es fan de manera virtual i també presencial per a les persones que no disposen de mitjans tecnològics

Durant el segon trimestre de l’any, 409 persones han participat en els tallers de memòria que es realitzen de manera presencial i telemàtica als casals municipals de la gent gran i que organitzen l’Ajuntament i la Fundació Santa Eulàlia.

Als tallers presencials, que es fan en grups de 15 persones i un grup per cada casal municipal, hi participen persones que no disposen de mitjans tecnològics per fer les sessions en línia. Per al proper trimestre, és previst ampliar els grups presencials a dos grups de 15 persones per cada casal.

A les persones inscrites als tallers virtuals se’ls ha facilitat material escrit i audiovisual, i també se’ls ha fet un seguiment telefònic adequat per tal que, des del seu domicili, poguessin exercitar les seves capacitats memorístiques supervisades a distància.

Properament es faran públiques les dates d’inscripció per als tallers de memòria que es duran a terme el darrer trimestre de l’any.

Les sessions d’estimulació constitueixen un espai dissenyat d’exercicis de reforç de la memòria i d’entrenament nemotècnic, així com d’ajudes externes i solucions per a situacions quotidianes de lapsus i descuits.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400