Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Els alumnes del PFI d’hostaleria inicien les pràctiques en restaurants de la ciutat (nova finestra)
23/07/2021 11:00:00
  Coneixeran el món laboral i podran posar en pràctica els coneixements adquirits al llarg del curs

Els alumnes del PFI d’hostaleria inicien les pràctiques en restaurants de la ciutat

Promoció Econòmica / Formació

Els alumnes del Programa de formació i inserció (PFI) de cuina i serveis de restaurant estan finalitzant el curs acadèmic i des d'aquesta setmana realitzen pràctiques en establiments de restauració de L’Hospitalet. L’objectiu d’aquestes pràctiques és completar l’aprenentatge professional en un entorn productiu real, així com conèixer el món laboral i els hàbits i les actituds que calen per desenvolupar una feina.

El Bar Córdoba, BalbiBlau, La Pepa o Comarea són alguns dels establiments on els 17 alumnes d’aquesta edició podran posar en pràctica els coneixements adquirits. Cal afegir que alguns dels restaurants ja han manifestat l’interès a contractar els joves, però s’haurà d’esperar a la finalització del període de pràctiques.

La cinquena edició del programa ha hagut d’adaptar-se a les mesures de seguretat decretades arran de la crisi sanitària de la Covid-19. Malgrat tot, els cursos han comptat amb 1.000 hores de duració, de les quals 180 hores corresponen a pràctiques laborals que s’han dut a terme al Centre de Formació d’Hostaleria i que ara faran els establiments de restauració de la ciutat.

Per mitjà d’aquest programa, l’Ajuntament proporciona a joves de 16 a 21 anys sense graduat de l’ESO les competències personals i professionals necessàries per facilitar-los la incorporació al món laboral i el retorn al sistema educatiu reglat.

    

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400