Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Acte de clausura del Programa d'Adaptació Curricular (PAC). Curs 2021-2022 (nova finestra)
01/06/2022

Acte de clausura del Programa d'Adaptació Curricular (PAC). Curs 2021-2022

Avui ha tingut lloc l'acte de clausura del Programa d'Adaptació Professional (PAC) al Parc de Can Mercader, aquest programa forma part del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.  Aquest programa es desenvolupa a través d’un conveni amb la Fundació El Llindar, i compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

L'acte ha comptat amb la participació del tinent d'alcaldia d'Educació, Innovació i Cultura, David Quirós, amb la Directora de la Fundació El Llindar, Begonya Gasch.

El Programa d'Adaptació Professional està enfocat a evitar l’abandonament escolar i obrir expectatives de formació i qualificació posterior de joves amb especials dificultats d’aprenentatge. S’adapten a les possibilitats reals de cadascú, oferint la pràctica d’un ventall de tallers professionals que els ajuden a adquirir hàbits de treball, a millorar les seves habilitats socials i personals.

El projecte treballa amb 8 instituts de la ciutat, amb 10 alumnes per grup, amb un total de 80 alumnes: Institut Eduard Fontserè, Institut Torras i Bages, Institut Margarida Xirgu, Institut Rubió i Ors, Institut Eugeni d’Ors, Institut Europa, Institut Bellvitge, Institut Escola Gornal.

El grau d’aprofitament i no abandonament de l’alumnat que participa en el projecte es situa, al llarg dels cursos, entorn  del 90%.

Durant l'acte s'ha lliurat Orles a l'alumnat que finalitzen l'etapa educativa o curs, i han estat recollides pels representants dels Instituts participants. Institut Eduard Fontserè, Institut Torras i Bages, Institut Margarida Xirgu, Institut Rubió i Ors, Institut Eugeni d’Ors, Institut Europa, Institut Bellvitge, Institut Escola Gornal.

Al finalitzar l'acte l'alumnat del PFI d'Auxiliars d'Hosteleria: Cuina i serveis en restauració i del Taller de Cuina de Can Mercader han ofert un aperitiu als participants.

 

Més informació sobre el programa PAC en el següent enllaç: PAC


 

 

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400