Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
14/01/2022

Aprovat el nou Pla director d’educació ambiental de L’Hospitalet-Horitzó 2030

El 14 de gener de 2022 s'ha aprovat definitivament el Pla director d’educació ambiental de L’Hospitalet Horitzó 2030. El Pla va ser aprovat inicialment per l'Ajuntament el passat 7 de juliol de 2021 després d’un ampli procés participatiu i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El Pla fixa accions i impulsa l’educació i la conscienciació del conjunt de la ciutadania per avançar cap a un futur més sostenible i respectuós amb l’entorn i les persones i estableix tot un seguit d’accions transversals que s’han de desenvolupar al municipi per conscienciar la ciutadania en general sobre els efectes de l’emergència climàtica i actuar d’acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

L’educació ambiental s’estén a qualsevol procés educatiu que condueix a un millor coneixement i comprensió de l’entorn i, per tant, a una presa d’actituds responsables vers el medi ambient i la dimensió humana, tendents a fomentar la sostenibilitat i pal·liar els efectes de l’emergència climàtica.

La finalitat és consolidar el concepte de sostenibilitat entre els agents econòmics i socials i el conjunt de la ciutadania de L’Hospitalet —amb especial atenció a la comunitat educativa, el personal municipal i el món associatiu—, per tal d’aconseguir una transformació col·lectiva que permeti assolir els objectius de l’Agenda 2030.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400