Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
12/12/2019

L'Escola de famílies de l'Institut Bisbe Berenguer es posa en marxa

Com a espai obert de reflexió i per compartir experiències entre les famílies

El passat 19 de novembre es va posar en marxa l'Escola de Famílies de l'Institut Bisbe Berenguer, després d'una primera trobada el passat mes d'octubre del Grup Impulsor.

Una Escola de Famílies és un espai obert de trobada i reflexió, un lloc per compartir experiències sobre l'educació dels fills i filles.

Aquesta primera sessió, amb un èxit rotund per l'assistència de famílies interessades i pel desenvolupament de l'activitat, va comptar amb la participació de Joana Gallardo, professora de filosofia retirada.

Durant la trobada es va reflexionar sobre l'AUTOESTIMA, i com des de l'àmbit familiar es pot ajudar a desenvolupar entre els i les adolescents. Es van compartir mirades, models d'acompanyament i estratègies per aplicar a casa amb els fills i les filles.

S'han programat 4 sessions més al llarg de tot el curs, sent la propera sessió el dilluns 20 de gener  a les 18,30h-, que tindrà com a tema central les diferents maneres de fer dels i de les ADOLESCENTS. Entre elles, el perfeccionista, l’ajudador, el guanyador, el romàntic, l’observador, l’interrogador, l’aventurer, l’assertiu i el pacificador.Po

deu consultar la resta de sessions programades a la web de l'Institut Bisbe Berenguer:  Escola de Famílies

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400