Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Nova Diada de l’Esport Escolar (nova finestra)
23/04/2024

Nova Diada de l’Esport Escolar

La zona esportiva de la Feixa Llarga acollirà el proper 25 de maig la 40ena Diada de l’Esport Escolar, que organitza el Consell Esportiu de L’Hospitalet amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La Diada de l’Esport Escolar comptarà amb la participació d’unes 5.000 persones, nois i noies fins als 16 anys pertanyents a entitats i centres escolars de la ciutat, equips tècnics i directives i les seves famílies. Es tracta d’una jornada festiva que permet als infants i als joves practicar diferents activitats esportives, de nou del matí a dues del migdia.

La Diada de l’Esport Escolar és un dels esdeveniments més participatius i lúdics de l’any. Entre altres, hi haurà  activitats d’inscripció prèvia com ara la competició de 2 contra 2 de voleibol o el 3 contra 3 de futbol. També es farà la darrera trobada d’escoles de bàsquet i la segona jornada d’esport dansa. A més es podrà gaudir de moltes activitats de lliure accés: inflables, jocs populars, escacs, pinta cares...

La Diada, que clou la temporada de la 47a edició dels Jocs Escolars, que ha aconseguit un rècord de llicències: gairebé 8.000. L’octubre passat van començar els 47ns Jocs Escolars, organitzats pel Consell Esportiu de L’Hospitalet amb competicions, entre d’altres, de bàsquet, futbol 7, futbol sala, voleibol, esport dansa, gimnàstica aeròbica, escacs,tennis taula i natació.

En els darrers anys, el Consell ha experimentat un gran creixement amb el Projecte de suport a la coordinació de les activitats extraescolars, en el qual participen 51 centres educatius de la ciutat i més de 120 monitors i monitores.

Un cop realitzada la Diada de l’Esport Escolar, quedaran per disputar les finals territorials i finals de 4 esports col·lectius i una altra cita important de cada temporada: la Festa dels valors que es farà el 4 de juliol al Teatre Joventut.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400