Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de PREINSCRIPCIÓ CURS 2023-2024: Publicada la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional (nova finestra)
21/04/2023

PREINSCRIPCIÓ CURS 2023-2024: Publicada la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional

Segon Cicle d'Educació Infantil (3-6), primària (6-12) i secundària (ESO) (12-16)

Publicada la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional

Després de rebre les sol·licituds de preinscripció, els centres estudien totes les peticions rebudes, i un cop comprovades publiquen la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional, en el procés de preinscripció i matrícula del curs 2023-2024, dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària (ESO).

Aquesta informació es pot consultar a l'oficina municipal d'escolarització de L'Hospitalet (apartat web Educació)  de manera individual, en la web del Departament d'Educació en el següent enllaç: Llista provisional

Per consultar la informació necessites:

  • Document identificador (tipus de document —DNI, NIE, NIF o passaport— i número)

De la persona que fa el tràmit de preinscripció.

  • Codi sol·licitud

Codi amb xifres i lletres que identifica la sol·licitud de preinscripció, un cop aquesta s'ha tramitat, i que s'especifica en el resguard de la preinscripció.

RECLAMACIONS

Període per presentar reclamacions: del 21 al 27 d'abril de 2023

Si no estàs d'acord amb la puntuació provisional, o detectes alguna errada o anomalia, pots presentar una reclamació. Trobaràs l'enllaç per presentar-la al peu de la consulta individual de resultats.

Si no pots accedir a la consulta individual o no trobes la sol·licitud a la llista amb la puntuació provisional pots adreçar-te al centre demanat en primer lloc i presentar en paper la teva reclamació.

També pots adreçar-te a l'oficina municipal d'escolarització de L'Hospitalet per demanar informació i ajuda, trucant al telèfon 93 402 96 78

Si no trobeu el que esteu buscant a la Seu electrònica i voleu fer una consulta, podeu seguir el següent enllaç 'Contacta amb l'Oficina Municipal d'Escolarització'

MODEL DE RECLAMACIÓ 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400