Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Obertes les inscripcions per a la 12a Cursa Nocturna de L’Hospitalet (nova finestra)
16/03/2022

Obertes les inscripcions per a la 12a Cursa Nocturna de L’Hospitalet

RUN&FUN, aquest és el lema de la 12a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet que se celebrarà el pròxim dissabte 14 de maig, a les 20.30h, a la Plaça d'Europa. El termini d'inscripcions s'ha obert per a tothom que vulgui participar en una de les dues proves de què consta la Cursa.

Les inscripcions es poden fer a través del web https://cursanocturnalh.cat/  i presencialment, als poliesportius municipals Sergio Manzano de Bellvitge i Marcel·lí Maneja, del Centre. També hi haurà curses infantils, per als menors de 14 anys, entre les 18 i les 20 hores.

La causa solidària es destina aquest any a la creació d’un espai de benestar per als professionals de l’Hospital de Bellvitge

Els preus de les inscripcions van dels 11 als 16 euros, i inclouen un euro d’aportació a la causa solidària, que aquest any estarà destinada a la creació d’espais de benestar per als professionals de l’Hospital de Bellvitge. Hi ha també un dorsal 0 per als que vulguin contribuir a la causa solidària. La inscripció inclou una samarreta tècnica, servei de guarda-roba, avituallament, assegurança d’accidents i accés a les activitats programades, entre d’altres.

La Nocturna de L’Hospitalet consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i l’altra de 5 quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà accessible per a tothom, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, amb la plaça d’Europa com a punt de sortida i arribada. 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400