Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El servei municipal de neteja viària es reforça durant els mesos d’estiu (nova finestra)
18/06/2024 12:15:00
Neteja viària

El servei municipal de neteja viària es reforça durant els mesos d’estiu

A L’Hospitalet treballen durant tot l’any prop de 200 persones en tasques de neteja a la via pública de dilluns a divendres i més d’un centenar els caps de setmana

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa un pla de reforç del servei municipal de neteja viària que incorpora un seguit d’actuacions de millora que arriben a tota la ciutat. L’increment de les tasques de neteja dels carrers es mantindrà fins al setembre, coincidint amb els mesos d’estiu i d’ús més intensiu de l’espai públic.

Aquest conjunt de millores tenen per objectiu incidir en els aspectes més demanats pel veïnat pel que fa a la neteja de carrers i espais públics, així com intensificar les accions en les zones d’actuació preferent detectades a la ciutat pels responsables municipals.

Durant aquests mesos s’incorporen al servei dues brigades de reforç per fer la neteja de les ubicacions dels contenidors, de dilluns a diumenge; un equip d’aiguabatre intensiu, de dilluns a divendres; un equip per netejar herbes, de dilluns a divendres; i sis treballadors per fer l’escombrada manual de repàs a les tardes, de dilluns a diumenge.

A L’Hospitalet treballen durant tot l’any prop de 200 persones en tasques de neteja a la via pública de dilluns a divendres i més d’un centenar els caps de setmana.

El servei de neteja viària de l’espai públic, que inclou voreres, zones pavimentades i asfaltades, es realitza per mitjà de l’escombrada i la fregada, manual o amb l’ajuda de vehicles especialitzats, cada dia de la setmana i en torns de matí, tarda i nit.

Les actuacions inclouen serveis de neteja amb aigua, escombrada manual, escombrada mecanitzada, neteja del clavegueram, neteja de grafits i accions intensives d’intervenció integral en zones d’atenció preferent.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400