Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Lliurament de diplomes de la IX Marató RE-M de l’Energia (nova finestra)
27/02/2024 11:30:00
Educació

Lliurament de diplomes de la IX Marató RE-M de l’Energia

  Vuit centres educatius de L’Hospitalet han participat enguany en la Marató   La campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de febrer, amb l’objectiu de fomentar bones pràctiques en l’ús i el consum eficient de l’energia i l’aigua en un context d’emergència climàtica

L’Espai Crysalis Lab del Village de la plaça d’Europa ha acollit avui el lliurament dels diplomes als participants en la IX Marató RE-M de l’Energia, en què participaven vuit centres educatius de L’Hospitalet. Han recollit el diploma: Escola La Marina, Escola Pau Vila, Institut Escola Puig i Gairalt, Centre Educatiu Fax i Col·legi Tecla Sala.

La Marató RE-M de l’Energia és una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum eficient de l’energia i l’aigua que compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Bona part de les accions premiades tenen a veure amb l’estalvi d’aigua, atenent a la situació d’emergència que vivim actualment. 

La campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de febrer i ha servit per treballar àmbits diferents cada setmana, enfocats en l’aigua, la climatització, l’enllumenat i aparells elèctrics, i emissions i mobilitat. En aquesta edició es posa èmfasi en les accions individuals i dels equipaments.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400