Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Escoles i esplais de la ciutat reben una donació de 18.000 pots de pintura per manualitats (nova finestra)
12/03/2021 12:30:00
Educació

Escoles i esplais de la ciutat reben una donació de 18.000 pots de pintura per manualitats

Es tracta de pintura a l’aigua (Chalk Paint), de diferents colors, no tòxica, fàcil de netejar, apta per a infants i que es pot aplicar en diferents superfícies

L’empresa Bruguer ha donat a les escoles de L’Hospitalet pintura a l’aigua, valorada en 100.000 euros, apta per a manualitats infantils. Un camió de grans dimensions ha transportat fins al recinte de La Farga els 24 palets amb 18.000 envasos de pintura. L’Ajuntament va informar prèviament les escoles i entitats de lleure educatiu de la ciutat d’aquesta donació. Més de 80 centres han respost a l’oferiment i recolliran entre avui i demà la pintura.

Es tracta de pintura a l’aigua (Chalk Paint), de diferents colors, no tòxica, fàcil de netejar, apta per a infants i que es pot aplicar en diferents superfícies per realitzar manualitats. L’Ajuntament ha recepcionat la donació i ha organitzat l’operatiu per distribuir la pintura. Cada centre o entitat podrà recollir entre 50 i 200 envasos (de 175 ml), en funció de les necessitats i del nombre d’alumnes. A l’hora de la recollida, la persona designada per endur-se la pintura haurà de signar, amb el segell del centre educatiu, un full per deixar constància de la recepció del material.

La pintura donada per Bruguer està realitzada pel Grup Cooperatiu TEB - Taller Escola Barcelona-, que treballa per aconseguir una vida inclusiva per a les persones amb discapacitat intel·lectual, i per donar suport a les seves famílies.

L’alcaldessa, Núria Marín, i el Marketing Manager de Bruguer, Mateo Palacio, han visitat aquest matí el recinte de La Farga durant el lliurament de la pintura a les escoles.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400