Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de 66.646, el número de desempat per a la preinscripció escolar per al curs 2023-2024 (nova finestra)
09/05/2023

66.646, el número de desempat per a la preinscripció escolar per al curs 2023-2024

66.646 és el número de desempat per a les famílies que participen en el procés de preinscripció escolar als ensenyaments obligatoris (d'I3 a 4t d'ESO) per al curs 2023-2024.

A partir d'aquest número s'ordenen les sol·licituds en cas d'empat per a les famílies que participen al procés de preinscripció per al curs que ve, és a dir, que tenen els mateixos punts per accedir a un centre educatiu

Quin número tinc per al sorteig?

A totes les sol·licituds que participen en el procés de preinscripció se'ls atorga aleatòriament un número de desempat, que surt publicat en el llistat de sol·licituds un cop resoltes les reclamacions. És aquest número amb què la família participa en el sorteig.

Com funciona el sorteig?

Amb una aplicació informàtica, el Departament d'Educació fa un sorteig que acaba escollint un número de desempat. És a partir d'aquest número que, en cada centre, i en ordre creixent, s'ordenaran les sol·licituds de les famílies amb una mateixa puntuació. Per a la preinscripció d'aquest pròxim curs 2023-24, el número de desempat del sorteig és el 66.646. És a dir, si el número de desempat d'una família és el mateix que el del sorteig, serà el primer en ser assignat entre tots els que tenen igual puntuació. Si té una xifra molt allunyada o per sota d'aquest número, tindrà menys opcions d'accedir al centre educatiu sol·licitat, en cas de necessitar desempat.

Calendari després del sorteig

Aquest proper dijous, 11 de maig es publicarà la llista ordenada definitiva de sol·licituds i el 12 de juny es publicaran les llistes d'alumnes admesos a cada centre i, si escau, la llista d'espera.

Places d'ofici

En cas de no obtenir plaça a cap dels centres educatius sol·licitats, s'assignarà una plaça d'ofici a les sol·licituds que hagin demanat I3 o 1r d'ESO i, per la resta de cursos, els que hagin demanat que se'ls assignés plaça d'ofici. És convenient fer la matrícula en aquest centre, per bé que si, posteriorment, s'obté plaça en algun dels centres en què s'està en la llista d'espera, sempre es podria canviar la matrícula a aquest centre.

MATRICULACIÓ

És el final del procés de preinscripció. Les famílies que hagin de matricular alumnes de segon cicle de l'educació infantil, d'educació primària i d'educació secundària obligatòria. 

ÉS MOLT IMPORTANT, que per finalitzar tot el procés, FORMALITZEU LA MATRÍCULA, en les dates indicades: entre el 20 i el 28 de juny.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400