Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
23/06/2021 9:35:00
MWC

A punt el pla de mobilitat i transport de la Guàrdia Urbana per al Mobile World Congress

Garantirà la seguretat, la circulació i el trànsit de vianants, així com les reserves d’espai previstes per a tot l’operatiu

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet ha organitzat un pla de mobilitat i transport amb serveis especials per a la celebració, del 28 de juny a l’1 de juliol, del Mobile World Congress (MWC) 2021 a la Fira de Granvia. La principal tasca de la policia local serà garantir la seguretat, la circulació i el trànsit de vianants, així com les reserves d’espai previstes per a tot l’operatiu.

En el dispositiu especial, que començarà el dia 25 de juny amb les activitats de L’Hospitalet Experience a la plaça d’Europa, hi haurà un ampli desplegament de la policia local que farà tasques de seguretat i de regulació del trànsit, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona, la Fira, els organitzadors del congrés i el transport metropolità, presents al centre de coordinació ubicat aquests dies a la Fira de Granvia.

L’accés en transport públic dels 35.000 assistents previstos a l’MWC es farà, principalment, per mitjà de l’L9 Sud del metro (estacions Europa|Fira i Fira), de Ferrocarrils de la Generalitat (estació Europa|Fira) i de les línies d’autobusos que passen per l’avinguda de la Granvia de L’Hospitalet.

Els autobusos discrecionals contractats per les empreses i els hotels tenen un espai reservat al carrer de Salvador Espriu, entre els carrers de la Botànica i de les Ciències, i també està regulada l’entrada i la sortida als pavellons firals dels vehicles VIP d’empreses.

Els taxis tenen establertes zones per desencotxar passatgers al voltant de la Fira, una d’especial per a persones amb mobilitat reduïda i una parada per a taxis al carrer de la Botànica.

La regulació del trànsit per part de la Guàrdia Urbana es farà als carrers que envolten la Fira de Granvia —avinguda de Joan Carles I, carrer de les Ciències, plaça d’Europa, avinguda de la Granvia, carrer de la Botànica, carrer de Salvador Espriu, carrer de la Física i carrer de Can Trias—, amb la presència d’agents, el control de l’accés, les reserves i les prohibicions d’estacionament i la instal·lació de senyalització especial, panells, cons i tanques.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400