Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Joventut marçVeure imatge de L’oficina jove visibilitza el paper de la dona en el món de l’art aquest mes de març (nova finestra)
28/02/2024 9:55:00
JOVENTUT

L’oficina jove visibilitza el paper de la dona en el món de l’art aquest mes de març

Totes les activitats són gratuïtes i estan obertes al jovent de la ciutat en el marc de la programació que du a terme la Regidoria de Joventut tot l’any

L’Oficina Jove centra les seves activitats del mes de març en visibilitzar el paper de la dona en el món de l’art amb una programació formada per diferents activitats i tallers, emmarcada dins del 8M.

A través del perfil d’Instagram @joventutlh, els joves de L’Hospitalet donaran la seva opinió i punts de vista sobre les injustícies del sistema patriarcal i la prevenció de les violències masclistes i LGTBI-fòbiques. S’hi donaran tips i lectures recomanades per aprofundir i reflexionar sobre la temàtica.

Del 7 al 22 de març es podrà visitar l’exposició artística i col·lectiva “Art en femení” a l’Auditori Barradas, en la qual han participat joves artistes, col·lectius i instituts de la ciutat, amb obres realitzades amb perspectiva de gènere.

Aquest mes va carregat d’espectacles i actuacions, com ara sessions musicals, un concert de rap, un espectacle de dansa hip-hop, una obra de teatre o un monòleg. Actuacions en directe amb una forta presència femenina a l’escenari per visibilitzar i reivindicar el paper de les dones en el món de l’espectacle i la cultura tot l’any, no només durant el mes de març.

Quant a les activitats d’emancipació juvenil, l’Oficina Jove ofereix atenció individualitzada sobre mobilitat internacional, el 18 de març; un espai de coach motivacional on poder expressar les pors, les inquietuds o els dubtes respecte al futur, els dijous 7 i 21 de març; i un espai per trobar la vocació, on professionals ajudaran el jovent a apropar-se als seus objectius acadèmics i laborals, que serà el 14 de març.

A banda d’això, com és habitual els dimarts té lloc el club de feina, i la sessió d’homologació d’estudis d’aquest mes serà el dimecres 20.

A l’Oficina Jove –situada a la Casa dels Cargols, al carrer del Llobregat, 127-141– el jovent de la ciutat disposa de serveis d’assessoria de formació, laboral i de mobilitat internacional i un punt de suport a la recerca de feina, entre d’altres. Totes les activitats i els serveis són gratuïts i la inscripció es pot fer a través de la seva pàgina web, del telèfon 93 403 69 60 i del WhatsApp 616 553 628.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400