Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de 14a Cursa Nocturna de L’Hospitalet (nova finestra)
03/04/2024 12:50:00
Esports

14a Cursa Nocturna de L’Hospitalet

La causa solidària es destina aquest any a la Gasol Foundation, que treballa per combatre l’obesitat infantil

Tot a punt per a la 14a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet, que es farà el dissabte 13 d’abril amb la vista posada en superar la xifra de 5.000 participants de l’edició anterior. Aquest matí s’ha fet la presentació de la Cursa amb la participació de la regidora d’Esports, Maite Revilla, i de representants dels patrocinadors de l’esdeveniment.

La Nocturna de L’Hospitalet és un referent per a les persones habituals d’aquestes curses i, alhora, una trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants. La cita consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i una altra de 5 quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà accessible per a tothom a partir de les 21 hores, a l’entorn de la plaça d’Europa.

Les inscripcions per participar en una de les dues proves de què consta la cursa, de 10 i 5 km, continuen obertes i es poden fer a través del web https://cursanocturnalh.cat/ i de manera presencial als poliesportius municipals Sergio Manzano, de Bellvitge, i Marcel·lí Maneja, del Centre.

Els preus de les inscripcions van dels 11 als 17 euros i inclouen diferents obsequis i serveis de guarda-roba, avituallament, assegurança d’accidents i accés a les activitats programades, entre d’altres.

Les curses infantils, que es faran a partir de les 18 hores, tenen molt èxit i tot i que aquest any el límit s’ha ampliat en 100 participants més, fins arribar als 450, les inscripcions es van haver de tancar fa unes setmanes, per haver arribat a aquesta xifra.

Un any més, la Cursa Nocturna ofereix entrenaments gratuïts, que es faran a l’exterior del Centre Comercial Gran Via 2 els dies 3 d’abril, a les 19.30 hores; 6 d’abril, a les 11 hores, i 10 d’abril, a les 19.30 hores.

De cada inscripció es destinarà un euro a la causa solidària, que aquest any es lliurarà a la Gasol Foundation, l’objectiu de la qual és combatre l’obesitat infantil a través de l’esport i l’activitat física, l’alimentació saludable, el descans de qualitat i el benestar emocional. Hi ha també, com sempre, un dorsal 0 per a qui vulgui contribuir a la causa solidària amb una donació extra de 10 euros.

D’altra banda, en aquesta edició, un grup d’alumnes de 1r de batxillerat de l’IES Mercè Rodoreda col·laboraran com a voluntaris en les curses infantils i participaran en la Nocturna, amb inscripció gratuïta, dins el projecte “Ens preparem per a la nocturna” que desenvolupen al centre.

Pel que fa a la part lúdica, hi haurà la tradicional fideuà, quan acabi la prova, i música amb DJ a la festa final.

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet compta amb el suport dels patrocinadors Centre Comercial Gran Via 2, Aedas Homes, Hyundai Linkmotor, Sport i la botiga Decathlon de Gran Via 2; dels col·laboradors Flaix Fm, Funrunners, Euses, Pastas Gallo, Alea Origen, Axe, Flaix FM, The one Pizza i Quely i d’Aigües de Barcelona com a responsable de l’avituallament oficial sostenible.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400