Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Ajuntament repara la glorieta de la “plaça de la Baldosa” de Bellvitge (nova finestra)
01/12/2021 12:45:00
Espai públic

L’Ajuntament repara la glorieta de la “plaça de la Baldosa” de Bellvitge

Es reposen les plaques de policarbonat de l’estructura, que s’havien retirat per perill de despreniment L’actuació retorna la funcionalitat d’aixopluc de la glorieta, ubicada en un espai emblemàtic del barri i lloc de celebració d’activitats ciutadanes

L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana els treballs de reparació de la glorieta situada al passeig de Bellvitge, en l’anomenada popularment com a “plaça de la Baldosa”. D’aquesta estructura se n’havien retirat totes les plaques de la part superior per evitar riscos, després que algunes se n’haguessin desprès.

Els treballs consisteixen en la col·locació de 110 noves plaques de policarbonat cel·lular, amb tractament d’absorció de la radiació ultraviolada en les dues cares.

Amb aquesta actuació, que té un cost de 17.545 euros, es retorna la funcionalitat d’aixopluc a la glorieta, ubicada en un espai emblemàtic del barri i lloc de celebració d’activitats ciutadanes, com la festa major i les activitats nadalenques.

La pèrgola, element característic i de referència de Bellvitge, està situada en la zona de vianants pròxima al mercat municipal antic i l’espai que ocupa el mercat no sedentari dels divendres.

És previst que els treballs estiguin enllestits abans d’un mes.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400