Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
14/05/2021 15:30:00
Educació

Principi d’acord per a la continuïtat de l’Acadèmia Cultura el curs 2021-22

La titularitat del centre abonarà el deute a la propietat i demanarà a la Generalitat el canvi a escola pública

Avui s’ha arribat a un principi d’acord perquè l’Acadèmia Cultura continuï la seva activitat docent el curs 2021-2022. Així, el titular de l’Acadèmia Cultura abonarà els deutes de lloguer de l’edifici a l’Arquebisbat de Barcelona —propietari de l’edifici— . També demanarà a la Generalitat la reversió de la fi de l’activitat per tal de mantenir el concert del centre un any més, així com la seva integració a la xarxa d’escoles públiques.

La Generalitat farà l’informe tècnic i se signarà un nou contracte mantenint les condicions actuals. Els pròxims dies seguiran les negociacions i es tancaran els diferents serrells.

El procés per solucionar el conflicte, que obligava a redistribuir 350 alumnes en diferents centres de ciutat i deixava una trentena de mestres al carrer, es va iniciar a partir de la reunió convocada per l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, dijous, 13 de maig. En aquesta trobada hi van Núria Marín; el conseller d’Educació, Josep Bargalló; l’Arquebisbat de Barcelona; CCOO Catalunya, i la direcció del centre.

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400