Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Un passeig amb Robert Walser pels carrers de L’Hospitalet (nova finestra)
29/09/2022 12:00:00
Cultura

Un passeig amb Robert Walser pels carrers de L’Hospitalet

La companyia La Soledad celebra el desè aniversari de l’estrena de l’obra El passeig de Robert Walser

Deu anys després de l’estrena d’El Passeig de Robert Walser, una adaptació homònima de l’obra de l’escriptor suís, la companyia La Soledad; #PlantaUno, espai d’investigació en cultura, i l’Ajuntament de L’Hospitalet conviden a passejar amb una còpia de l’autor pels carrers de la ciutat.


Aquesta representació és una adaptació site-specific, un treball artístic on es produeix una interrelació única amb l’espai. Vint espectadors es troben amb una còpia de Walser a la cantonada d'un barri per seguir-lo pels seus carrers i recrear algunes de les escenes de la novel·la publicada el 1917. Pel camí es produeixen trobades, improvisades o no, i un desplegament d'un text de vigència pertinent que reflexiona sobre la bellesa de la vida, alhora que qüestiona l'absurd de les nostres convencions.


Aquesta proposta, en paraules dels seus creadors, Marc Caellas i Esteban Feune de Colombi, “va més enllà del teatre, la literatura o la performance, i ens va canviar la vida perquè vam aprendre a mirar el món walserianament.”


L’aniversari de l’obra se celebra passejant per barris de tot el món (10 països, 30 ciutats, 150 funcions) i explorant nous espais. A L’Hospitalet podrem veure tres úniques funcions del 6 al 8 d’octubre. Les entrades es poden adquirir a través del següent enllaç.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400