Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Hospitalet ha presentat la seva oferta turística a Fitur (nova finestra)
23/01/2023 10:40:00
Promoció econòmica i turisme

L’Hospitalet ha presentat la seva oferta turística a Fitur

S’han mantingut reunions i trobades per donar a conèixer els atractius turístics de la ciutat

L’Hospitalet ha estat present a la 43a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2023, que ha tingut lloc del 18 al 22 de gener. La ciutat hi ha participat, novament, de la mà de l’Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona.

Tècnics municipals de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme han assistit a la Fira i han mantingut reunions i trobades amb agents del sector per donar a conèixer l’oferta turística de la ciutat sota el lema “L’Hove. L’Hospitalet, una ciutat que es fa estimar”, i s’ha difós  material informatiu sobre els atractius de la ciutat.

Des de fa uns anys, L’Hospitalet  destaca com a destinació de turisme de negocis —amb les activitats de la Fira Granvia com a motor—  i de turisme esportiu, gràcies al reconeixement que ha suposat l’atorgament del segell de Destinació de Turisme Esportiu. Actualment, disposa de 22 hotels i 4.500 places hoteleres.

L’àmplia i moderna oferta hotelera, la gastronomia singular i diversa, l’oferta cultural dels equipaments i dels artistes instal·lats al Districte Cultural, la qualitat de les instal·lacions esportives i el compromís amb la sostenibilitat, fan del turisme un sector amb un gran impuls a la ciutat.

El 28 de juny de l’any passat, L’Hospitalet va rebre una de les certificacions de destinació Biosphere, que atorga l’Institut de Turisme Responsable, un reconeixement al compromís de la ciutat amb la sostenibilitat i amb la voluntat de millorar contínuament en aquest àmbit.

Aquest segell distingeix les destinacions i les empreses turístiques sostenibles segons criteris alineats amb els disset objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de les Nacions Unides. La distinció Biosphere contribuirà a captar una demanda turística responsable.

D’altra banda, per contribuir a impulsar un turisme responsable, al juliol, l’Ajuntament de L’Hospitalet va editar el tríptic Bones pràctiques turístiques amb l’objectiu de convidar els visitats de la ciutat a conèixer la cultura, la gastronomia, les tradicions i el comerç de proximitat d’una manera respectuosa amb el medi ambient, utilitzant mitjans de transport sostenibles i fent un ús responsable dels allotjaments.

Fitur és un punt de trobada de referència global per als professionals del sector. Aquesta edició ha comptat amb 86.000 visitants i 136.000 professionals, 8.500 participants, 755 expositors titulars i 131 països.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400