Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Hospitalet, ajuntament capdavanter en administració digital (nova finestra)
04/05/2022 12:30:00
Digitalització

L’Hospitalet, ajuntament capdavanter en administració digital

Ha obtingut la 3a posició en els Reconeixements Administració Oberta en la categoria de municipis de més de 50.000 habitants   El reconeixement valora la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha obtingut la 3a posició en la 7a edició dels Reconeixements Administració Oberta  en la categoria de municipis de més de 50.000 habitants. Es tracta del reconeixement com a ens capdavanters en transformació digital que atorga anualment l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) als ajuntaments i consells comarcals.

El certificat var ser recollit pel regidor de Planificació Estratègica i Econòmica, Joventut i Esports de l’Ajuntament,  Francesc J. Belver, en un acte celebrat dimarts a la tarda al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

L’objectiu dels Reconeixements Administració Oberta és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna i el govern obert. Enguany han estat guardonats 81 ens locals catalans repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa.

Aquests reconeixements es donen d’acord amb l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals.

La ciutat encara la seva tercera gran transformació mitjançant el desenvolupament del projecte L’Hospitalet 6.0, un pla de digitalització que convertirà L’Hospitalet en una ciutat plenament connectada on no hi hagi la bretxa digital, amb una administració digitalitzada i accessible, amb un teixit productiu que aprofiti les oportunitats de la digitalització, on es fomenti el talent, la formació i les oportunitats laborals.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400