Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Oberta la inscripció per participar en el sorteig de patges per a la Cavalcada 2022 (nova finestra)
05/11/2021

Oberta la inscripció per participar en el sorteig de patges per a la Cavalcada 2022

La millora de la situació sanitària permet organitzar la Cavalcada 2022. Un element fonamental per al seu desenvolupament és escollir els patges que acompanyen Ses Majestats a les carrosses dels Reis o reparteixen caramels des de les carrosses dolces. El procés per l’elecció s’inicia dilluns, 8 de novembre, amb l’obertura de les inscripcions per participar en el sorteig.

S’hi poden inscriure tots els nens i nenes que tinguin de 8 a 11 anys en data 1 de gener de 2022, resideixin a L’Hospitalet i no hagin participat en les dues edicions anteriors de la Cavalcada.

El període d’inscripció finalitzarà el 19 de novembre i es podrà formalitzar omplint una instància en la qual constaran el nom, els cognoms i la data de naixement del nen o de la nena, així com el nom i cognoms dels pares o tutors, l’adreça postal, el telèfon i les hores de contacte i el correu electrònic. Només s’admetrà una instància per participant.

El sorteig tindrà lloc el 29 de novembre, a les 11 hores, al Servei de Cultura (carrer de Girona, 10, segona planta). El funcionament del sorteig consistirà a triar els cognoms que marcaran l’ordre d’inici del procés de selecció. Els 6 primers infants seleccionats aniran a les carrosses dels Reis i els 24 següents ocuparan les places a les carrosses dolces des de les quals es reparteixen els caramels.

Les inscripcions es poden fer a través de la seu electrònica Els resultats s’anunciaran al web de l’Ajuntament i al tauler d’anuncis municipal.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400