Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’AMFest aterra a La Farga amb la seva proposta de músiques incòmodes, sorolloses i experimentals (nova finestra)
04/10/2022 13:30:00
Cultura

L’AMFest aterra a La Farga amb la seva proposta de músiques incòmodes, sorolloses i experimentals

GY!BE, Cult of Luna, Caspian, Anna Von Hausswolff, Lingua Ignota, Godspeed You! Black Emperor, A.A. Williams o Deafheaven són algunes de les formacions que passaran per la ciutat.

Del 6 al 9 d’octubre, La Farga acollirà per primera vegada l’AMFest, el festival de músiques incòmodes, sorolloses i experimentals. El festival, amb deu anys d’història, aterra a la ciutat amb moltes propostes inèdites al país i compta amb la participació del Districte Cultural de L’Hospitalet.

L’AMFest és un projecte basat en els contrastos, on es repta el públic a transitar per diferents estats emocionals a través de la música. En els seus deu anys de vida, el festival s’ha caracteritzat per la recerca de sons inconformistes, a través del volum, la dissonància, la intensitat o el silenci. Enguany, el piano experimental i els crits punyents de Lingua Ignota compartiran escenari amb el math rock de les japoneses Tricot, i també amb la bellesa dolorosa de Midwife, la delicadesa d’A.A. Williams, la bogeria instrumental d’Aiming for Enrike o l’emo renovat de Foxtails. Moltes d’aquestes propostes visiten Espanya per primer cop i formen un cartell que compleix un dels objectius marcats per l’organització en començar la seva programació: la recerca de l’equilibri.

El festival, que arrenca amb els abonaments esgotats, comptarà amb la versatilitat de l’espai de La Farga, on s’instal·laran tres escenaris, un espai amb quatre food trucks i dues barres. També hi haurà zones de descans i de marxandatge.

Dins la seva singularitat, el festival trenca amb el concepte de caps de cartell, igualant totes les bandes i artistes participants; per aquest motiu, cap banda ha destacat sobre una altra en la configuració del cartell. A més, les persones menors de vint-i-tres anys tenen l’entrada gratuïta, quan l’aforament ho permeti, amb l’objectiu que descobreixin estils diferents de música allunyats del corrent dominant.

L’AMFest es remunta a l’any 2013, on s’inicia com una celebració del segell Aloud Music. Més endavant, l’any 2018 passa a celebrar-se a la Fabra i Coats de Barcelona. L’edició del 2022 marca una nova etapa del festival amb la seva celebració a La Farga i amb el suport del Districte Cultural de L’Hospitalet. 

Més informació sobre el festival: amfest.es

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400