Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El Festival Acròbates celebra quinze anys dedicats a la música i la poesia (nova finestra)
28/10/2020

El Festival Acròbates celebra quinze anys dedicats a la música i la poesia

El Festival Acròbates celebra una edició molt especial per commemorar el 15è aniversari d’un festival singular on la música i la poesia són les protagonistes. Una edició també marcada per la situació sanitària que obliga a reduir aforaments i proposar activitats que es podran seguir a través del canal d’Instagram del festival.

Un mapping a la façana de l’Harmonia, el 30 d’octubre, farà un recorregut per les edicions anteriors i marcarà l’inici de gairebé un mes d’activitats amb protagonistes que ja són habituals del festival com el poeta Benjamín Prado o l’actriu Mercè Sampietro.

Acròbates presenta propostes inèdites i irrepetibles com el duet format per Benjamín Prado i el cantautor Ismael Serrano (15 de novembre, Auditori Barradas) o el poeta Luis García Montero i l’actriu Mercè Sampietro, amb un espectacle original al voltant de la vida i obra de Federico García Lorca (20 de novembre, Auditori Barradas).

Lídia Pujol presenta en el Teatre Joventut el seu particular homenatge a la cantant Cecilia (14 de novembre). En el mateix escenari Mayte Martín canta els versos del poeta malagueny Manuel Alcántara (20 de novembre).

El Festival Acròbates té un vessant virtual. Una de les activitats serà l’homenatge al cantautor Luis Eduardo Aute, que va participar en les primeres edicions, de la mà de Rafa Mora i Moncho Otero, que posen música als seus poemes. Un espectacle per seguir a través del canal d’Instagram del festival (@facrobates).

De la programació cal destacar l’Acròbates kids, poesia i música també per als més petits.

La cloenda del Festival Acròbates la posarà l’escriptor Bernardo Atxaga (27 de novembre, Casino del Centre), que participarà en el sopar literari organitzat per l’Espai de Lletres i les Biblioteques de L’Hospitalet. D’Atxaga el Festival vol destacar els seus poemaris: Etiopía (1978), Henry Bengoa Inventarium (1986), Poemas & Híbridos (1990), Nueva Etiopía (1996) i Paradisua eta katuak (2012). Programació completa a la pàgina web de l'Acròbates.

La programació cultural de L'Hospitalet no s'atura, les activitats compleixen amb les normatives vigents per fer front a la Covid-19 i és manté tota la programació activa.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400