Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Hospitalet presenta el cartell de les Festes de Primavera 2023 (nova finestra)
24/03/2023 14:00:00
Cultura

L’Hospitalet presenta el cartell de les Festes de Primavera 2023

La seva autora és Helena Peñalver, una jove estudiant de l’EASD Serra i Abella, que ha resultat guanyadora del concurs

L’Hospitalet ja té el cartell de les Festes de Primavera 2023, la imatge del qual anunciarà el programa d’activitats de la festa gran de la ciutat, que tindran lloc del 20 al 23 d’abril. A l’acte hi han assistit el regidor d’Educació, Innovació i Cultura, David Quirós, així com professorat i alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella.

La imatge guanyadora és d'Helena Peñalver, veïna de Santa Eulàlia i estudiant a l’EASD Serra i Abella. El jurat, format per docents de l’EASD Serra i Abella, professionals del disseny externs i tècnics municipals, ha seleccionat aquesta proposta entre les 80 presentades per l’alumnat del centre.

Es tracta d'un cartell on destaca la protagonista amb un gran somriure per transmetre optimisme i estimació per la gent i la ciutat de L’Hospitalet. Els motius florals i els colors són presents per donar la benvinguda a la primavera.

El disseny d’Helena Peñalver es reproduirà en tot el material promocional —banderoles, tanques publicitàries, programes de mà...— de les Festes de Primavera 2023.

Aquest concurs és fruit de l’acord de col·laboració que, des de fa dotze anys, tenen subscrit l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’EASD Serra i Abella, per tal d’incentivar la creació i promoure la difusió de la producció i l’obra gràfica de joves artistes i dissenyadors.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400