Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El TPK proposa una “juntanza violeta” (nova finestra)
02/03/2023 12:20:00
Cultura

El TPK proposa una “juntanza violeta”

Una trobada per facilitar la difusió del treball de dones artistes

El TPK Art i Pensament Contemporani presenta divendres, 3 de març, la seva primera “juntanza violeta”, per facilitar un espai lliure i feminista on difondre el treball de les dones artistes, fer-ne difusió i generar trobades. Des de les sis de la tarda fins a la mitjanit s’han programat una sèrie d’activitats entre les quals s’inclouen micro obert, parades d’economia solidària, la projecció del documental Uniendo manada: relatos de mujeres escribas de Marisol Villarroya i un tancament musical.

La tarda d’activitats s’iniciarà amb una intervenció artística lliure a les parets del pati del TPK i un mercat d’economia solidària format per artesanes i escriptores participants en el documental, i altres artistes residents del TPK.

A continuació, es durà a terme un homenatge a les mares i àvies de la Plaza de Mayo, un grup de dones que van dedicar la seva vida a cercar els seus familiars desapareguts durant la dictadura militar a l’Argentina.

A les 20 hores es projectarà el documental Uniendo manada: relatos de mujeres escribas de l’argentina Marisol Villarroya. El documental es conforma a partir de deu entrevistes íntimes a dones que relaten la seva vida quotidiana a partir del poder de l’escriptura.

En acabar s’iniciarà l’activitat de micro obert i a partir de les 22 hores, una cloenda musical a càrrec de DJ Melómana Linaza.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400