Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El Let’s omplirà de música indie els escenaris de L’Hospitalet (nova finestra)
19/01/2023 12:00:00
Cultura

El Let’s omplirà de música indie els escenaris de L’Hospitalet

El festival se celebrarà durant el mes de març a la Sala Salamandra, El Pumarejo, The Garage i L’Oncle Jack.

L’Hospitalet serà l’escenari de la millor música independent durant la 18a edició del Let’s, que tindrà lloc del 3 de març a l’1 d’abril. Més de quaranta grups passaran per quatre sales emblemàtiques de la ciutat per viure un dels festivals de referència de la música indie a Catalunya.

El Let’s compta amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que aposta per un projecte amb identitat pròpia i que situa la ciutat en el panorama musical estatal. A més a més, el festival es descentralitza en diferents sales per fer-ne partícip tota l’escena musical hospitalenca.

Sala Salamandra: Pau Vallvé, Selva Nua, Grushenka, Los Punsetes, Ángel Stanich, Dan Peralbo i el Comboi, Smoking Souls, Guineu, Marta Movidas, Microhomes, Veintiuno, Karavana, Toundra, Bones of Minerva, Morgan, Pol Batlle i Rita Payés, Ginebras, Anabel Lee, Cariño i La Plata.

El Pumarejo: Pantocrator, Ciudad Celeste, Margarita Quebrada, Xenia, Alavedra, Bernarda, Pony Bravo, Biznaga i Sandré.

The Garage: Lisasinson, Ypnosi, Angeladorrrm, Remei de Ca la Fresca, Súper Gegant, Mori, Hologramma, Vera Fauna i MTINES.

L’Oncle Jack: Mira Paula, Elefantes, Luis Brea.

El festival obrirà el divendres 3 de març amb Pau Vallbé, que presenta el seu últim treball “ : )”, i Selva Nua, guanyadors del concurs de talents confinats que van organitzar les Cases de la Música i que presenten el disc que van gravar, caracteritzat per una sonoritat pop amb influències soul i picades d’ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores.

El festival s’ha guanyat, edició rere edició, ser considerat com un dels festivals de referència de la música independent, sempre mantenint la premissa de programar bandes consolidades amb propostes emergents. L’any passat hi van assistir prop de 5.600 persones, una xifra que ha incrementat a mesura que el festival ha anat augmentant la seva durada i la diversificació d’espais.

Més informació i compra d’entrades a www.letsfestival.cat.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400