Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Cartell del Festival de Curtmetratges de la FloridaVeure imatge de Arriba la quarta edició de Filmserè, Festival Internacional de Curtmetratges de la Florida (nova finestra)
25/05/2022 10:30:00
Cinema social

Arriba la quarta edició de Filmserè, Festival Internacional de Curtmetratges de la Florida

Organitzat per alumnes de l’Institut Eduard Fontserè, amb el suport de l’Oficina del Pla de Regeneració Urbana Integral les Planes-Blocs Florida i de l’Ajuntament de L’H

Del 23 de maig al 2 de juny, el barri de la Florida torna a acollir una nova edició de Filmserè, Festival Internacional de Curtmetratges de la Florida (FICF). En aquesta quarta edició del festival es projectaran una trentena de produccions realitzades a Espanya, França i els Estats Units en diferents equipaments del barri.

El Centre Cultural la Bòbila, el Centre Municipal la Florida - Ana Díaz Rico, el parc de la Pau i l’avinguda de la Primavera, davant del Mercat de la Florida, seran els diferents escenaris d’exhibició d’aquest festival que es consolida com un agent cohesionador del barri.

Filmserè és un projecte d’organització social, impulsat per alumnes de l’Institut Eduard Fontserè de la Florida, en col·laboració amb veïns i veïnes del barri i entitats i amb el suport de l’Oficina del Pla de Regeneració Urbana Integral les Planes-Blocs Florida i de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

A més dels espais d’exhibició presencials, el dissabte 28 de maig la Televisió de L’H se sumarà com a finestra oberta del festival i emetrà set dels curtmetratges a concurs en dues sessions, a les 20.30 h i a les 22.30 h.

El dia 2 de juny a les 12 h tindrà lloc l’acte de clausura i l’entrega de premis al Centre Cultural la Bòbila. Es projectaran una selecció dels curtmetratges premiats. Tots els curtmetratges opten al Premi al Millor Curtmetratge segons cadascun dels jurats (jurat oficial, jurat social i jurat estudiantil). 

Com a complement a la proposta cinematogràfica, Filmserè comptarà amb música en viu a càrrec de l’EMMCA (Escola Municipal de Música - Centre de les Arts).

L’entrada és lliure. Tota la informació del Festival i la seva programació està disponible a www.filmsere.com.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400