Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El club de robòtica CortoCircuito és 22è en la primera participació en la Gran Final de la First Lego League Espanya (nova finestra)
06/07/2021

El club de robòtica CortoCircuito és 22è en la primera participació en la Gran Final de la First Lego League Espanya

  • Un resultat meritori ja que l’equip no pertany a cap centre educatiu i tampoc treballa des de les activitats extraescolars


El club de robòtica CortoCircuito ha participat per primera vegada en la Gran Final de la First Lego League Espanya i ha aconseguit col·locar-se en el lloc 22 dels 51 equips finalistes procedents de tot l’Estat. La final es va fer a Tenerife en línia. L’equip estava format per Érika Cevallos, Santiago Santos, Lionel Lammy, Joan Sáez, Diego Arimosa, Hugo Ríos i Asier Vivés.

L’actuació de l’equip durant el torneig va rebre molt bones valoracions per part dels jutges, que van destacar l’enginy mostrat en la cerca de les solucions als reptes que presentaven les proves.

CortoCircuito va quedar tercer en la First Lego League de Barcelona, posició que li va permetre participar en la Gran Final.

El resultat es considera molt meritori atès que CortoCircuito no pertany a cap centre educatiu privat o públic i no treballa des de les activitats extraescolars.

A causa de la pandèmia, tota la preparació s’ha fet en línia i només en la recta final s’han pogut recuperar les reunions presencials. Aquesta situació també ha aportat una nova experiència: l’experimentació amb noves i variades formes de treballar fent servir la tecnologia per trencar distàncies, gràcies a l’esforç de l’equip de monitors encapçalat per Javier Dexeus, Abel Orejuela, Dennys Paillacho i Rosa Almachi i la col·laboració de Mateo Diest i Vicente García.

Recordem que el club de robòtica es reuneix els dissabtes, de 10 a 23 hores, al Centre Cultural la Bòbila. El seu objectiu és motivar infants i joves en l’estudi de la ciència i la tecnologia. La participació en fires, competicions o demostracions forma part de la seva formació d’aprenentatge actiu.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400