Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Arriba la segona Tardor Màgica a L’Hospitalet (nova finestra)
26/10/2022 11:30:00
Cultura

Arriba la segona Tardor Màgica a L’Hospitalet

Del 4 al 26 de novembre al Centre Cultural Santa Eulàlia

La segona edició de la Tardor Màgica se celebrarà del 4 al 26 de novembre a L’Hospitalet. Aquest cicle de màgia de saló, màgia de prop i mentalisme ofereix espectacles per a tots els públics en diferents localitzacions del barri de Santa Eulàlia, i està organitzat pel Centre Cultural Santa Eulàlia amb la col·laboració i direcció artística de Màgia BCN, companyia de màgia professional assentada a la ciutat i dirigida per Luko Corleone i la maga Gisell.

Per començar, la Tardor Màgica s’inaugurarà amb l’espectacle itinerant Bicicadabra (4 de novembre), amb Felix Brunet. Màgia, mim i humor gestual als carrers i places al voltant del Mercat de Santa Eulàlia. Continuarà amb la màgia d’autor que arribarà de la mà d’Ignacio López (11 de novembre) amb un espectacle que combina l’elegància, l’humor i la sorpresa, i on es reinterpreten els grans clàssics de la màgia amb una mirada original. Cal destacar també que els més petits podran divertir-se amb l’espectacle familiar Luko's Magic Holidays (12 de novembre), a càrrec de Luko Corleone, fent un viatge trepidant acompanyant l’artista durant les seves vacances en família.

D’altra banda, l’oferta també inclou dos espectacles de mentalisme: en primer lloc, El mundo conectado, de l’artista argentí Larry, que fou Premi Mundial de Mentalisme 2022, i, en segon lloc, l’actuació secreta La Clandestina (24 de novembre), que omplirà de màgia algun indret de L’Hospitalet la localització del qual serà una incògnita fins al darrer moment.

Finalment, l’espectacle de màgia de prop de Dania Díaz (25 de novembre) tancarà el cicle amb la proposta d’una de les millors exponents de la màgia femenina llatinoamericana.

En aquesta edició hi haurà també tallers de màgia: el primer, adreçat a la gent gran del barri de Santa Eulàlia, que tindrà lloc el 17 de novembre al Casal de la gent gran de Provençana, i el segon, per als amants de Harry Potter, la Magic School a la Casa dels Amics de Harry Potter amb Magia BCN, els dissabtes 19 i 26 de novembre.

La venda d’entrades i inscripcions es pot fer a través del web www.magiabcn o el mateix dia de l’espectacle al Centre Cultural Santa Eulàlia.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400