Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de S’instal·len papereres dissenyades per l’alumnat en 16 escoles de L’Hospitalet (nova finestra)
24/05/2022 12:30:00
Educació

S’instal·len papereres dissenyades per l’alumnat en 16 escoles de L’Hospitalet

És una iniciativa del Consell de Nois i Noies per crear entorns escolars saludables i segurs i fer de L’Hospitalet una ciutat més sostenible

L’Ajuntament ha instal·lant en 16 escoles de la ciutat papereres dissenyades per l’alumnat. Es tracta d’una de les propostes que va treballar el curs 2020-2021 el Consell de Nois i Noies per crear entorns escolars saludables i segurs i fer de L’Hospitalet una ciutat més sostenible.

Els escolars van dissenyar les imatges i els missatges per a unes papereres que es col·loquen al voltant dels centres educatius, en els quals destaquen la importància de la introducció de canvis en el present i el futur per a una ciutat més saludable i segura.

Les papereres tenen un vinil amb el disseny seleccionat que han fet els infants de cada escola, amb diverses figures geomètriques dels colors del parxís —com els utilitzats a les fites del camí escolar segur— acompanyades dels eslògans: “Alimenta’m que tinc gana”, “Deixa de contaminar i comença a reciclar”, “Un món més verd tindrem si no contaminem” i “Si el món vols millorar, és necessari no contaminar”. Un codi QR inserit a la imatge facilita més informació sobre aquesta iniciativa.

Inicialment, quatre d’aquestes papereres es van ubicar l’any passat a l’Escola Santiago Ramón y Cajal, l’Escola Alegre, l’Escola Bernat Metge i el Col·legi Tecla Sala. Ara, també s’han instal·lat a l’Escola Santa Marta, l’Escola Pau Vila, l’Escola Pare Enric d’Ossó, l’Escola Menéndez Pidal, l’Escola Joan XXIII, l’Escola Balmes, l’Escola Pere Lliscart, l’Escola Sant Jaume, l’Escola Pau Sans, l’Escola Patufet Sant Jordi, l’Escola Màrius Torres i l’Escola Ernest Lluch.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400