Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Comencen les obres d’ampliació i millora del pati de l’Escola Joan Maragall, al barri de Sant Josep (nova finestra)
09/08/2023 12:00:00
Educació

Comencen les obres d’ampliació i millora del pati de l’Escola Joan Maragall, al barri de Sant Josep

S’hi incorpora un solar de 186 m2 a la banda del carrer de Galvani, on s’instal·la un sorral amb joc infantil. També es milloren l’accessibilitat, la pista esportiva, la xarxa de sanejament i l’enllumenat del pati

El pati de l’Escola Joan Maragall, al carrer de Sant Josep, és objecte aquest estiu d’uns treballs d’ampliació i millora. Al pati actual, de 1.117,12 m2, s’incorpora un solar de 186,19 m2 cedit arran de les obres d’urbanització del carrer de Galvani, a la banda nord d’aquest centre educatiu del barri de Sant Josep.

La zona ampliada tindrà paviment de sauló i s’hi instal·larà un sorral de 6x6 metres amb joc infantil. També és prevista la plantació d’arbres en aquest espai, que es farà quan acabi l’estat de sequera.

El projecte de millora del pati inclou la pista esportiva, amb la regularització de la seva forma, l’ampliació del paviment de formigó i el repintat de les línies de la superfície de joc.

També es faran treballs per millorar l’accessibilitat del pati i la xarxa de sanejament, amb la col·locació d’un nou embornal, i es reforçarà l’enllumenat per mitjà de la instal·lació d’una nova columna amb lluminària led.

Les obres tenen un pressupost de 46.000 euros i un termini d’execució previst de dos mesos.

L’Escola Joan Maragall també ha vist millorar recentment el seu entorn amb la pacificació del trànsit al carrer de la Muntanya, un dels laterals del centre educatiu, que ha esdevingut de plataforma única i ha ampliat les seves voreres.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400