Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Torre Barrina hostatja la segona edició de l’Impact Business Bootcamp (nova finestra)
05/09/2023 10:45:00
Innovació

Torre Barrina hostatja la segona edició de l’Impact Business Bootcamp

Del 5 al 7 de setembre, divuit start-ups reben formació per impulsar projectes relacionats amb la salut i el medi ambient

Torre Barrina acull del 5 al 7 de setembre la segona edició de l’Impact Business Bootcamp, organitzat per la Fundació Ship2B. Aquesta jornada adreçada a start-ups té com a objectiu la formació i la recerca de solucions tecnològiques en temes cabdals de salut, qualitat de vida i medi ambient.

L’Impact Business Bootcamp és la primera fase del programa d’acceleració de la Fundació Ship2B i en la qual les start-ups porten a terme el seu primer apropament a l’economia d’impacte. D’una banda, la fundació impulsa projectes mitjançant start-ups amb base tecnològica, amb l’objectiu d’ajudar a una millora de la conservació del medi ambient. I, d’altra banda, impulsa tecnologies i innovacions socials que aportin una visió integral de les persones, la cura de la salut i el benestar.

A la jornada hi participen divuit start-ups, vingudes de tot el territori nacional, agrupades en els dos eixos temàtics (salut i medi ambient). Posteriorment al bootcamp, se seleccionaran quatre start-ups per cada eix per a la segona fase del projecte, on es prepararan per col·laborar amb empreses o institucions mitjançant programes pilot.

Torre Barrina ja va ser la seu de la primera edició d’aquest bootcamp el passat mes de març, amb l’objectiu de promoure un ecosistema d’innovació tecnològica orientat a millorar la qualitat de vida de les persones.

Per la seva banda, la Fundació Ship2B, en el marc del congrés Smart City Expo World Congress, que va tenir lloc el novembre del 2022, va impartir dues conferències formatives orientades a millorar l’autonomia digital pel benestar de les persones. Hi van assistir un total de 128 alumnes dels instituts de la ciutat: Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, Institut Provençana, Institut Can Vilumara i iFP Planeta.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400