Ajuntament de L'Hospitalet

Escola Bellvitge

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE

Som una escola pública, d’una línia, catalana, arrelada i vinculada al barri. El nostre objectiu és potenciar aquelles metodologies de treball que facin protagonista a l’alumnat. Impulsem l’aprenentatge actiu de la llengua anglesa i l’ús de les tecnologies de la informació des de I3. Volem proporcionar un marc d’aprenentatge obert a tothom, que possibiliti el desenvolupament de les habilitats socials, l’educació emocional, el creixement personal en valors i el desplegament de les capacitats cognitives per aconseguir les competències bàsiques. Fem Tàndem científic amb Funbrain i participem en el projecte de cooperatives CUEME. Comptem amb un suport intensiu per a l’escolarització inclusiva (SIEI). L’escola està oberta a les famílies, de manera que poden participar en els racons de treball, festes i AFA, entre d’altres.

EQUIPAMENTS

Totes les aules i espais de l’escola disposen de pissarra digital, a més de tauletes i portàtils per treballar a l’aula. Biblioteca escolar. Aula de música. Sala dels somnis per a infants de I3. Menjador. Aula de psicomotricitat. Aula de ciències. Pati independent per a infants d’educació infantil. Pistes poliesportives.

SERVEIS 

Servei de menjador amb cuina pròpia. Servei d’acollida matinal. Possibilitat de recollida a la tarda pels esplais del barri. Assessorament psicopedagògic. Coordinació amb els instituts de la zona. Activitats extraescolars organitzades per l’AFA.

Adreça

Web: www.escolabellvitge.cat
Correu electrònic: a8018078@xtec.cat
Telèfon: 933351139
Fax: 933351139

Horaris

Horari lectiu: de 9 a 12.30 h. i de 15 a 16.30 h.

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400