Ajuntament de L'Hospitalet

Escola La Carpa

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE 

Som una escola de tres línies situada al mig del barri de Can Serra. Ens definim com una escola acollidora, diversa, dinàmica i innovadora. Creiem en la cooperació famílies-escola i en la col·laboració amb les entitats del barri i de la nostra ciutat.

Formem part de L’H Escoles Sostenibles i fem Tàndem de Visual i Plàstica amb la Fundació Arranz-Bravo. Potenciem la lectura en totes les àrees del currículum com a base dels aprenentatges. Donem molta importància a la llengua anglesa, començant el seu ensenyament a I5 i desdoblant grups per poder aprofundir en l’expressió i comprensió oral. Actualment estem implantant una nova metodologia per treballar les matemàtiques.

EQUIPAMENTS

Sala de psicomotricitat. Gimnàs. Dues aules de música. Dues aules d’anglès. Dues aules d’informàtica. Pissarres digitals. Biblioteca d’infantil i biblioteca de primària. Sala d’usos múltiples. Menjador. Quatre aules de desdoblament. Ampli pati amb sorral, jocs infantils i pista esportiva.

SERVEIS 

Acollida matinal. Col·laboració amb els esplais del barri amb possibilitat de servei de recollida. Banc de llibres. Socialització del material escolar. Menjador amb cuina pròpia. Activitat de piscina per a l’alumnat de cicle mitjà. Activitats extraescolars organitzades per l’AMPA en horari de tarda.

Adreça

Web: www.escolalacarpa.cat
Correu electrònic: a8035945@xtec.cat
Telèfon: 934374370
Fax: 934374370

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400