Escola Bressol Joglars

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE


Som una escola bressol privada que des de 1986 creiem i vetllem per l’atenció i mirada cap a la petita infància. Compartim amb mares i pares la cura i educació dels seus petits en l’inici d’una etapa on desperta la curiositat per tot el que els envolta i comencen a descobrir el món. Treballem conjuntament per a ajudar als infants a créixer, aprendre i desenvolupar-se dins d’un ambient familiar i acollidor.
 

La primera infància és l’etapa més important de la nostra vida, i a la nostra llar cuidem, acompanyem i respectem aquesta infància.
 

L’aprenentatge és construït pel mateix infant a partir de les seves experiències i del seu contacte amb l’entorn. Per aconseguir-ho, preparem espais estimulants i motivadors que incitin a la descoberta i ofereixin a l’infant l’oportunitat d’aprendre a partir dels seus interessos i curiositats.
 

Donem el valor i la importància que té el joc i l’entenem com una activitat seriosa i plena de sentit.
 

Oferim i pensem els espais perquè aquests siguin espais exploratoris i de descoberta que afavoreixen la construcció d’aprenentatge, sent l’infant el centre de l’aprenentatge.
 

En definitiva, a la nostra llar els infants poden experimentar, descobrir, gaudir i aprendre des de l’acompanyament, l’amor i el respecte.


EQUIPAMENTS
 

Les nostres instal·lacions estan formades per dues plantes i es distribueixen en tres aules, una sala d’usos múltiples i un pati exterior. Totes les aules tenen llum natural i disposen de canviadors i zona d’aigua. També disposem de bugaderia i bany/vestidor per al personal docent i no docent.
 

SERVEIS


Servei de menjador. Fem sortides i oferim piscina. Disposem d’especialistes de música, ioga i anglès, a més de comptar amb l’acompanyament d’una psicòloga i logopeda. També oferim acollida de matí i tarda. Xerrades, reunions i tallers amb famílies.

Adreça

Web: www.escolabressoljoglars.com
Correu electrònic: ebjoglars@gmail.com
Telèfon: 934219213

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400