Ajuntament de L'Hospitalet

Associació Educativa Ítaca-els Vents

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

L'Associació Educativa Itaca és una entitat sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública per la Generalitat de Catalunya, del barri de Collblanc-Torrassa a l'Hospitalet de Llobregat. Des del 1976 dedica la seva tasca a l'educació en el lleure dels infants i joves del barri i és des de fa poc més d’una dècada que professionalitza els seus projectes d’entre setmana amb una especial dedicació i atenció als projectes d’acció Social.

Som  la suma de  30 professionals i  més de 60 voluntaris, així com d’alumnes en practiques i col·laboradors puntuals,  on el nostre  convenciment es bassa en el "lev motif."

“Compromís de persones al servei de les persones”

I és que el més important que tenim a l’Entitat són els més de 300 participants diaris i més de 1000 anuals que acudeixen i participen d’algun dels nostres projectes socials, des de la petita infància amb 4 mesos d’edat, fins als 25 anys amb el projecte d’Inserció laboral i els diferents infants i joves que participen dels projectes de tarda i de cap de setmana, sempre tenint en compte les famílies de tots ells, elements claus i de suport a la nostra entitat.

Som una Entitat que no descansa i no tanca la seva activitat en els 12 mesos de l’any, així doncs durant l’estiu garanteix, a través dels casals d’estiu al juny, juliol, agost i setembre i les colònies la seva activitat sense haver de tancar les portes als veïns i veïnes del territori.
Som una petita gran illa, dins un gran barri, on les oportunitats són nombroses  i on ens agrada donar la possibilitat de somiar i treballar per fer realitat aquests somnis.

Ens agrada pensar que la Utopia es pot fer realitat, encara que aquesta sigui un camí i no una meta.

Adreça

Web: www.itacaelsvents.org
Correu electrònic: info@aeitaca.org
Telèfon: 934036997

Observacions

Activitats subvencionades per l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400