Ajuntament de L'Hospitalet

Escola La Marina

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE

Volem que l’escola esdevingui un lloc de convivència i d’aprenentatge on interactuïn infants de diferents edats, famílies i mestres, en un projecte compartit. Convidem als infants a conèixer i descobrir l’entorn on viuen mitjançant la investigació, l’experimentació i l’aprenentatge entre iguals. Els infants són els protagonistes del seu propi aprenentatge i volem que adquireixin estratègies per intervenir de forma activa i crítica, com correspon a una societat plural i canviant.

El nostre projecte educatiu es fonamenta en els 7 Principis de l’Aprenentatge, com a base per a dissenyar entorns d’aprenentatge eficaç. Es caracteritza també per ser inclusiu, per donar un enfocament constructivista a l’aprenentatge amb propostes significatives, funcionals i contextualitzades. Ens organitzem per grups heterogenis d’edat, ja que l’aprenentatge és un procés social i aquesta interacció social contribueix a promoure l’aprenentatge significatiu, participatiu i autònom.

Desenvolupem diferents projectes: ambients d’aprenentatge a totes les comunitats (un en anglès a cada comunitat), el treball per projectes, els tallers d’escriptura, Tàndem científic i medi ambient-escola verda. Som una escola en continu procés d’aprenentatge, ens formem. Participem en el PACTE-Programa per a l’Acceleració de la Transformació Educativa del Departament d’Educació.

EQUIPAMENTS

Biblioteca a totes les aules. Aula de Psicomotricitat. Gimnàs. Aula mòbil d’ordinadors i tauletes. Pissarres Digitals a totes les aules. Aula de Música. Aula de Ciència (en reformes). Espai sensorial. Aules de desdoblament i d’educació especial. Hort.

SERVEIS

Servei de menjador amb cuina pròpia. Acollida matins. Activitats extraescolars organitzades per l’AFA. Colònies d’I3 a 6è de primària. Coordinació amb els instituts de la zona. Servei psicopedagògic. SIAL (suport intensiu d’audició i llenguatge) i TEI a I3

Adreça

Web: www.xtec.cat/escolamarina
Correu electrònic: escolamarina@xtec.cat
Telèfon: 933355846
Fax: 933355846

Horaris

Horari lectiu: de 9 a 12.30 h. i de 15 a 16.30 h.

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400