Ajuntament de L'Hospitalet

Club d'Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

El Club d’Esplai Pubilla Cases Can Vidalet és una entitat dedicada a la infància, la joventut i la millora de la convivència als barris de Pubilla Cases de L’Hospitalet i Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat.

Des de fa  de 40 anys, organitza activitats educatives en el temps de lleure dels infants, adolescents i llurs famílies i col·labora amb la comunitat educativa en la seva educació i aprenentatges. Comparteix i educa, amb la Federació i Fundació Catalana de l’Esplai, en els valors de

  • Utopia
  • Solidaritat
  • Iniciativa
  • Felicitat

L’Esplai és un espai de vida comunitària on petits, joves i grans conviuen sense exclusions. Un lloc on aprenen a participar i assumir responsabilitats. A ser més autònoms, créixer i passar-ho bé, amb el joc, l’esport, les excursions, la música, les tecnologies i l’expressió artística. Des d’on poden conèixer i estimar el barri, la ciutat i Catalunya, la seva llengua, les tradicions i el medi natural.

L’Esplai dóna suport a les famílies i els seus fills i filles per a conciliar la vida laboral, escolar i familiar. També ajuda a un millor èxit escolar. Promou que els i les joves puguin desenvolupar els seus projectes, fer un servei a la comunitat i viure un temps de lleure no consumista en un ambient saludable.

En fi, l’Esplai és un espai per a fer amics i aprendre a ser millors pares, fills, germans, companys i ciutadans, feliços i compromesos.

Tot això ho fa treballant en xarxa, amb la comunitat educativa, amb les entitats, amb els veïns i veïnes, amb les administracions i amb la Federació i la Fundació Catalana de l’Esplai.

Adreça

Web: https://pubillacasescanvidalet.fundesplai.org/
Correu electrònic: esplaipubilla@fundesplai.org
Telèfon: 934384896

Observacions

Activitats subvencionades per l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400