Ajuntament de L'Hospitalet

Agrupament Escolta Lola Anglada

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

L’Agrupament Escolta Lola Anglada és una entitat infantil i juvenil present a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat des del 1996. Desenvolupa la seva activitat dins del cap de setmana, fent durant el curs escolar reunions tots els dissabtes al local i sortides de cap de setmana una vegada al mes. També es realitzen dos campaments o colònies durant les vacances de primavera i d'estiu.

El mètode educatiu de l’entitat està basat en l’escoltisme; un seguit de valors i coneixements, que serveixen d’eina als infants i joves per a esdevenir persones amb esperit crític, conscients, responsables, compromeses i ciutadans actius del món. ?La nostra actuació educativa es desenvolupa durant el curs, tant al món urbà com a la natura; per això realitzem excursions i campaments de primavera i d'estiu.

El funcionament de l’Agrupament es basa en voluntaris, tant en la tasca educativa com a la gestora, és per això que és indispensable que els/les Caps se sentin part del projecte en el que participen. Per tal d’aconseguir-ho, és bàsic que els/les Caps gaudeixin de la seva feina, que s’ho passin bé, tant si estan portant infants, adolescents o joves, com si es dediquen a tasques de gestió i que tinguin un ambient de treball distès i agradable.

Adreça

Web: https://esplailh.cat/ca/lolaanglada.html
Correu electrònic: agrupamentescolta.lolaanglada@gmail.com
Telèfon: 93 604 29 05, 640730843

Observacions

Edifici Molí

Activitats subvencionades per l’Ajuntament de L’Hospitalet.
 

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400