A causa de la situació excepcional de contenció decretada per la transmissió del coronavirus es modifica l’horari de diversos serveis, oficines i departaments, tant d’aquest ajuntament com d’altres administracions o entitats. Per tant, us recomanem que consulteu la pàgina web www.l-h.cat/coronavirus per a tenir més informació actualitzada o que truqueu a l’equipament corresponent abans de fer qualsevol desplaçament.

Centre d'Art Tecla Sala

Escoltar contingut (nova finestra)
Facade of Centre d'Art Tecla Sala

Descripció

El Centre d’Art Tecla Sala és un equipament promotor i difusor de les arts visuals, a partir d’una programació contemporània i un clar compromís de servei, obert al conjunt de la població. Aquest equipament pertany a la Xarxa Pública d’Espais d’Arts Visuals a Catalunya.

 

SERVEIS I ACTIVITATS:
Exposicions

• Exposicions d’artistes nacionals i internacionals, actuals o de referència històrica, i activitats vinculades a la programació expositiva: visites guiades, debats, cursos, conferències i música.
Servei gratuït / Activitat tot l’any segons programació / Adreçat a tota la població 

Servei educatiu
• Programa de sensibilització envers les arts, per gaudir i aprendre a fer servir l’art com a eina de coneixement amb la realització de visites dinamitzades, activitats de taller i experimentals.
Servei gratuït / Activitat tot l’any segons programació / Adreçat a escoles, associacions, professionals del món de la cultura i públic en general

Adreça

Web: http://www.teclasala.net
Correu electrònic: teclasala@l-h.cat
Telèfon: 93 403 26 20

Horaris

Horaris d'exposicions:

De dimarts a dissabte: d'11 a 14 h. i de 17 a 20 h.

Diumenges i festius: d'11 a 14 h.

Dilluns feiners, tancat.

Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400