Centre Educatiu Balaguer

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE 

Escola concertada d´iniciativa social, seglar, familiar i amb unes fortes arrels fonamentades en més de 50 anys d’experiència. Considerem la vessant emocional i afectiva com un dels pilars bàsics en la formació dels alumnes. Tenim integrada la llar d’infants al centre, per començar a donar forma al nostre projecte educatiu des d’aquesta etapa fins a l’ESO amb l’objectiu de formar persones responsables, amb coneixements, criteri i personalitat pròpies. Amb la base de l’educació en valors es potencia l’aprenentatge actiu i de cooperació amb les noves tecnologies. Treballem la robòtica i les STEAM integrades al currículum. La llengua anglesa es treballa des de la llar d’infants i es prepara a l’alumnat per poder tenir l’opció de presentar-se a exàmens oficials d’anglès de diferents nivells segons el Marc Comú de Referència Europeu a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Participem, també, en el programa d’assistents lingüístics de l’Ajuntament incorporant, unes hores setmanals, un professor nadiu per reforçar les habilitats comunicatives a l’etapa de secundària.

EQUIPAMENTS 

Centre totalment digitalitzat. Pissarres tàctils a les classes. Portàtils. Connexió wifi a tota l´escola. Aula de robòtica i STEAM. Dos patis, un per a la llar d´infants i un per a educació infantil.

SERVEIS 

Menjador i activitats de migdia. CAD (Equip d’atenció psicopedagògica, TIS, logopèdia, gabinet psicopedagògic). Centre connectat amb l’hospital de nens. Acollida matinal i de tarda. Casal d’estiu. Convivències. Escola de dansa Balaguer Dance. Extraescolars. Centre certificat com a STEAM LEARNING SCHOOL BY LEGO. Intercanvi lingüístic ERASMUS+. Escola d’idiomes (anglès). Centre oficial examinador de Cambridge. Batxillerat Dual Americà. Participació programes escolars: Pla Educatiu d’Entorn 0-20, Agenda 21. Programa de fruita i escola, Programes contra el buylling, xerrades de l´àrea de convivència, etc...

Adreça

Web: www.escolabalaguer.com
Correu electrònic: jbalagu2@xtec.cat
Telèfon: 933334116, 936111789, 662138235

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400