Ajuntament de L'Hospitalet

Associació Centre d'Esplai Xixell

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció

L’Associació Centre d’Esplai Xixell de L’Hospitalet és una entitat sense afany de lucre i amb la voluntat de servei públic que, des de l’any 1980, treballem en l’educació en el temps de lleure d’infants, joves i les seves famílies.  Ens dedicquem a organitzar i realitzar activitats de qualsevol caràcter al servei de la formació i l’esbarjo de les persones, així com la realització d’activitats físico-esportives a la natura i la promoció i elaboració de publicacions i materials diversos.

L’Esplai Xixell està format per un grup de professionals amb formació en l’àmbit educatiu i social que dediquen el seu temps a realitzar projectes. L’entitat és una associació sense afany de lucre que està dirigida per una Junta Directiva que es renova cada quatre anys, segons marquen els nostres estatuts.

Per desenvolupar els diferents projectes, l’esplai està configurat per diferents professionals formats en l’àmbit educatiu i social. Alguns professionals estan contractats laboralment i d’altres són voluntaris, també comptem amb personal en pràctiques. Tot l’equip treballem conjuntament per a l’aprenentatge, el benestar i la felicitat dels infants, joves i les seves famílies. Totes elles estan compromeses amb la intervenció socioeducativa i la implicació ciutadana com a elements clau per la transformació social, il·lusionades i implicades amb la missió de l’entitat, acompanyant les persones en els seus processos formatius integrals.

Adreça

Web: www.xixell.cat
Correu electrònic: secretaria@xixell.cat
Telèfon: 937442195

Observacions

Activitats subvencionades per l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

Agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400