Centre d'Estudis Jaume Balmes

Descripció

OFERTA FORMATIVA

Segon cicle d'educació infantil i primària. Educació secundària obligatòria (ESO). Batxillerat: Ciència i tecnología. Humanitats i ciències socials.
Cicles formatius de grau mitja: Instal·lacions elèctriques i automàtiques. Estètica personal i decorativa. Perruqueria i cosmètica capil·lar. Farmàcia i parafarmàcia.
Cicles formatius de grau superior: Gestió comercial i màrqueting. Sistemes de telecomunicacions i informàtics. Assessoria d'imatge personal i corporativa.
 
TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE 

La nostra escola és privada concertada, laica, cooperativa d’ensenyament i pluralista. Es manifesta apolítica, aconfessional respecte a totes les religions i respectuosa amb totes les maneres de pensar. La nostra tasca pedagògica té com a finalitats: aconseguir que l’alumne es trobi a gust al centre, que se senti valorat i estimat pels membres d’aquesta comunitat educativa, i afavorir el procés maduratiu de l’alumnat a fi de capacitar-lo per a posteriors opcions, mitjançant una orientació adequada. 

EQUIPAMENTS 

Més de vint aules d’informàtica i multimèdia. Aula polivalent d'idiomes. Equipaments TIC. Pista coberta polivalent i dues pistes esportives. Tallers de formació professional específics. Un gimnàs. Tres laboratoris de química. Biblioteca. Taller de fusta i tecnologia. Aula de racons. Formació on-line (Campus Balmes) 

SERVEIS 

Gabinet psicològic. Borsa de treball. Orientació laboral i acadèmica. Consergeria i recepció. Ensenyament de Cambridge com a centre adscrit i col·laborador. Servei d’autocar. Granja i servei de menjador. Biblioteca. Servei d'acollida. Activitats extraescolars esportives, d'idiomes i musicals.

Adreça

Web: http://www.jaumebalmes.com
Correu electrònic: secretaria@jaumebalmes.com
Telèfon: 933365654
Fax: 932631280

Horaris

De dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.
  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400