Fundació Laboral de la Construcció

Logo Fundació Laboral de la Construcció

Descripció

Trets Característics del centre

La Fundació Laboral de la Construcció de Catalunya és l’entitat paritària de referència en el sector de la construcció i compta amb 4 centres de formació a Catalunya en les localitats de Badalona, L’Hospitalet de Llobregat, Avinyó i Tarragona. Aquests centres estan destinats a la formació i qualificació en les matèries més demandades pel mercat laboral, promoció d'ocupació de qualitat, foment de la seguretat i salut laboral, així com a la innovació, la sostenibilitat i les noves tecnologies en el sector de la construcció.

Equipaments

A l’Hospitalet de Llobregat, la Fundació Laboral compta amb mes de 800 m2, distribuïts en 6 aules, biblioteca, sala d’EPI’s i sales polivalents per a la formació en oficis entre d’altres i en àrees d’actuació en matèries de prevenció de riscos laborals, ocupació i noves tecnologies del sector.

Serveis

Posem els nostres centres a disposició dels alumnes i treballadors del sector on podran trobar els recursos didàctics més innovadors que la Fundació utilitza com una millora qualitativa en la formació pràctica que realitza. Així mateix, compta amb un portal d’ocupació propi del sector de la construcció i es agència de col·locació autoritzada pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Adreça

Web: https://catalunya.fundacionlaboral.org/
Correu electrònic: catalunya@fundacionlaboral.org
Informació: 935 210 460
, 932 213 353

Horaris

De dilluns a divendres 11:00 a 18:00 hores

  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400