Esports

Esports

NotíciesHistòric de notícies [+]

 • 22/07/2021

  Nova aventura olímpica per a l'esport de L'Hospitalet

  Entre el 23 de juliol i el 8 d'agost Japó acollirà la XXXII Olimpíada, i entre el 24 d'agost i el 5 de setembre els Jocs Paralímpics, ajornats des de fa un any per culpa de la pandèmia. En aquests esdeveniments, hi participaran tres esportistes nascuts o residents a L'Hospitalet: Maria Vicente (atletisme), Lucas Mondelo (bàsquet) i Xavi Porras (atletisme paralímpic).

  A més, Sara Gallego, Yassime Ouhdadi i Mari Carmen Paredes, que actualment militen a L'H Atletisme, també s'han classificat per a aquesta cita.

  Coneix-los una mica més i dóna'ls suport amb el hashtag #LHOlimpics

 • 01/06/2021

  Aquest estiu no t'apalanquis a casa: nova campanya de Poliesportius Municipals de L'Hospitalet.

  Comencem el mes de juny amb una nova promoció per als Poliesportius Municipals L'Hospitalet, una super oferta per gaudir tot l'estiu de d'esport i l'oci a la nostra ciutat.

  No pots deixar escapar aquesta increïble oferta pack estalvi: MATRÍCULA GRATUÏTA? QUOTA REDUÏDA PAGANT ELS 3 MESOS D'ESTIU ? 50% DE DESCOMPTE AL SETEMBRE.

  - Oferta vàlida als 9 Poliesportius de la ciutat
  - Piscines exteriors,  interiors i zones d'aigua
  - Sales de fitness, activitats cardiovasculars i de tonificació,
  - Ciclo indoor i virtual
  - Solarium
  - Ampli horari d'obertura.

  No dubtis més i informa't a la recepció dels Poliesportius !

 • 18/05/2021

  #LHEsportFemeni: reportatge Esport i Dona

  Cada divendres el programa “En primera persona” de TV L'Hospitalet, posa en antena un espai de relats sobre temes abordats en profunditat i explicats en primera persona pels seus protagonistes.

  En aquest sentit, el passat divendres 7 de maig,  es va emetre el reportatge “Esport i Dona” a través del qual es dona visibilitat a la presència de l’esport femení de la nostra ciutat en el passat, present i futur, a través d’entrevistes realitzades a 4 dones hospitalenques:

  · Maria Ollé, precursora de l'esport femení a la ciutat
  · Susana Muñoz, primera dona catalana àrbitre continental de Judo
  · Romina García, coordinadora de la secció de bàsquet de l'AESE
  · Irene Rubio, atleta promesa de l'ISS LH Atletisme

  No t'ho pots perdre!!!!

  Prem aquí per veure el reportatge.

 • 18/05/2021

  PM Santa Eulàlia: reserva prèvia dels espais i les activitats dirigides a través de  l’aplicació Trainingym a partir del 25 maig

  Per tal de garantir el control d’aforament i la seguretat de les persones usuàries de les instal·lacions esportives del Poliesportiu Municipal Santa Eulàlia, a partir del 25 de maig de 2021, s’haurà de realitzar la reserva prèvia dels espais i les activitats dirigides d'aquest equipament a través de  l’aplicació Trainingym.

  Per poder utilitzar aquest servei és imprescindible que actualitzis els consentiments sobre la protecció de dades, per la qual cosa, si encara no ho has fet, t’aconsellem que passis per la recepció del centre per fer-ho.

  Les instruccions per fer les reserves son les següents:

  1. Descarrega l’APP mòbil “Trainingym” a través de Play Store d’Android, Store d’iOS o utilitzant els següents enllaços:

  Per Android: http://bit.ly/2TSwr6y
  Per iOS: https://apple.co/39YWleE

  2. Introdueix la teva clau d’accés i inicia sessió. Si encara no la tens, rebràs un correu electrònic amb aquesta informació ben aviat.

  3. Una vegada dintre, dirigeix-te al menú “ACTIVITATS/RESERVES” i es mostraran els espais, les activitats dirigides i els horaris dels quals disposes. Tan sols escollint quina serà la teva elecció, aquesta nova finestra et mostrarà tota la informació. Tot i veure altres activitats, només es podrà reservar activitats del PM Santa Eulàlia.

  4. Activa l’opció “RESERVAR LA MEVA PLAÇA” on el mateix sistema t’oferirà la possibilitat d’afegir un avís al calendari del teu smartphone. Podràs reservar amb 24 hores d’antelació i fins 5 minuts abans de començar l’activitat i fer, com a màxim, dos reserves/dia entre els 3 espais habilitats.

  5. Una vegada seleccionis l’acció, la teva reserva ja queda registrada. Si pel contrari decideixes cancel·lar-la, tindràs l’opció de “CANCEL·LAR” automàticament disponible fins els 30 minuts previs a l’inici de l’activitat.

  6. El monitor validarà la reserva abans de l’inici de l’activitat.

  Per a qualsevol dubte i/o aclariment pots dirigir-te a la recepció del Poliesportiu.
   

 • 07/05/2021

  #LHEsportfemeni: Esport Femení a l’Exposició Super Women. Super Inventors, de Sandra Uve

  La Biblioteca Josep Janés de L’Hospitalet  inaugura l’Exposició Super Women. Super Inventors, de Sandra Uve. L’exposició inclou 25 retrats de dones que contra tot pronòstic van aconseguir el seu somni, en principi un invent amb una patent legal, i en el fons, la seva llibertat intel·lectual i física.

  Entre els retrats de la mostra hi figura el de Hélène Dutrieu (1877-1961), un exemple excepcional d’esport femení. És coneguda per ser pionera en aviació i per protagonitzar el primer vol femení a Catalunya, i a l’Estat espanyol, l’any 1911. També va destacar com a ciclista de risc i pilot de vehicles de risc, va ser conductora d’ambulàncies i directora d’un hospital militar.

  L’Exposició es pot visitar de forma gratuïta del 7 al 28 de maig, en l'horari d'obertura de la biblioteca: de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30h i els dissabtes de 10 a 13.30h.

 • 24/03/2021

  Accés del públic a les competicions esportives mitjançant l’APP Reservaplay L’Hospitalet

  Amb motiu de les mesures de salut pública adoptades per la Generalitat de Catalunya, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19, entre les quals es troba la restricció d’aforament de públic en l’interior de les instal·lacions esportives municipals, des de la Regidoria d’Esports s’ha posat en marxa una prova pilot per oferir a les entitats esportives de la ciutat la possibilitat de poder portar un registre dels aforaments a través de l'aplicació de mòbil http://lhospitalet.reservaplay.cat/login

  El projecte està destinat a facilitar l’accés de públic als equipaments, sempre amb compliment del seu protocol d’aforament, per tal que un determinat nombre de persones puguin assistir a les competicions que es desenvolupin.

  L’aplicació ja està en marxa en totes les instal·lacions esportives de la ciutat que admeten públic, tot i que son les entitats usuàries les que, en última instància, decideixen si volen realitzar la competició a porta tancada i no deixar entrar públic.

  Per a més informació consulteu el document adjunt amb les preguntes freqüents i la normativa d'accés a les instal·lacions.

 • 24/03/2021

  S’obre la pista Cruyff Court Jordi Alba, nou espai esportiu per a infants i joves de la Florida-les Planes

  El jugador del FC Barcelona, Jordi Alba; la directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura; el director corporatiu d’Educació i Màrqueting de la Fundació ”la Caixa”, Xavier Bertolín; el president del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Joan Laporta, i l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, van presentar el passat 19 de març el Cruyff Court Jordi Alba amb la intenció de promoure l’esport entre els infants i joves de la localitat.

 • 08/02/2021

  Comença la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa

  Aquesta setmana han començat els treballs d’implantació de la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa, a Collblanc-la Torrassa, una actuació que té com a objectiu renovar tot l’equipament per tal d’oferir un millor servei a les persones usuàries. El gruix de les obres es realitzarà durant els mesos d’estiu.

 • 22/03/2021

  Tornen a l’activitat tres patis oberts

  A partir de dilluns 22 de març tornen a obrir els patis dels instituts Rubió i Ors i Eduard Fontserè i de l’Institut-Escola Pere Lliscart, seguint totes les mesures marcades pel Departament de Salut per prevenció de la Covid. L’accés estarà reduït a grups de sis joves i, en funció de la demanda, s'anirà donant entrada als joves de forma rotativa. L’activitat dels Patis oberts es va tancar el març de 2020, amb l’inici del confinament, i fins ara no s’ha pogut reiniciar.

  L’objectiu del programa Patis oberts és desenvolupar una activitat gratuïta de lleure esportiu, destinada a joves de 12 a 17 anys, dinamitzada per un monitor, en aquests tres casos a través del Consell Esportiu de L’Hospitalet. L’objectiu final del projecte és poder oferir a infants i joves altres espais de joc, a més de les places públiques, per poder jugar en millors condicions sense interferir o perjudicar tercers. Aquest programa pretén també oferir al jovent, si cal, atenció i acompanyament especialitzat.

  Els horaris dels patis oberts són els següents:

  Institut-Escola Pere Lliscart, dels dilluns als divendres, de 17  a 19.30 hores

  Institut Rubió i Ors, dels dilluns als divendres, de 16  a 18.30 hores

  Institut Eduard Fontserè, els dilluns, de 17.30  a 20 hores; els dimarts, de 18 a 20.30 hores, i dels dimecres als divendres, de 16.45 a 19.15 hores.

 • 11/02/2021

  La Diputació destaca tres programes d’esports com a bones pràctiques en temps de pandèmia

  La Diputació de Barcelona ha destacat el programa LHesportacasa, el Pla de reobertura de les instal·lacions esportives municipals i el Pla de protecció i prevenció de les oficines en un catàleg de bones pràctiques en l’àmbit esportiu durant la pandèmia. Aquestes iniciatives s’han elaborat en base a les recomanacions de les autoritats sanitàries pel que fa a les mesures decretades en relació amb la Covid-19. Es tracta de tres documents oberts que es van adaptant i/o activant, segons les mesures vigents en cada moment.

  La Regidoria d’Esports ha desenvolupat aquestes iniciatives durant la  pandèmia amb el convenciment que l’activitat física és essencial per a la població i que, en situacions com la que vivim, contribueix a millorar l’estat d’ànim i el benestar psicològic, especialment durant situacions de confinament. També vol garantir que les instal·lacions esportives estiguin en les millors condicions d’higiene i seguretat per a la ciutadania i el personal que hi treballa.

 • 11/02/2021

  El Poliesportiu Santa Eulàlia renova part dels seus serveis

  Des de l’agost passat, quan l’Ajuntament va recuperar la gestió directa de la instal·lació, s’han introduït diverses millores en el Poliesportiu de Santa Eulàlia. 

  Després del període de tancament per les mesures Covid, el Poliesportiu de Santa Eulàlia ha reobert aquesta setmana amb quinze noves màquines d’exercicis cardiovasculars a la sala de fitness. En concret s’hi han instal·lat cinc cintes per córrer, cinc bicicletes estàtiques verticals, dues el·líptiques de pas fix, una bicicleta estàtica reclinada, una el·líptica de pas variable i una màquina de rem.

  El Poliesportiu de Santa Eulàlia està implantant també el sistema de control d’accés, que ja funciona a la resta d’instal·lacions de gestió directa, a través de polseres personals que, d’altra banda, ha obligat a adaptar el sistema informàtic. La inversió global en totes les millores supera els 100.000 euros.

  Els poliesportius municipals són espais segurs i saludables que han estat totalment adaptats per a la pràctica d’esport amb totes les mesures de prevenció tant per a les persones usuàries com per al personal de les instal·lacions.

 • Cartell classes
  30/10/2020

  Classes d’activitat física a través de Televisió de L’Hospitalet

  Coincidint amb el nou tancament de les instal·lacions esportives, a partir de dilluns Televisió de L’Hospitalet inicia l’emissió de les classes virtuals que des de l’inici de la pandèmia el personal tècnic dels poliesportius municipals han ofert a través de les xarxes socials. La difusió d’aquests vídeos es farà tots els dies de la setmana per tal que la ciutadania pugui practicar activitat física a casa seva.

  De dilluns a divendres les emissions es faran a les 8 i a les 18.30 hores, i dissabte i diumenge, a les 8 i a les 12 hores.

  Les classes es fan de diferents disciplines segons els dies de la setmana: dilluns, cardio; dimarts, Zumba; dimecres, estiraments; dijous, tonificació; divendres, IBT; dissabte, gent gran, i diumenge, activitat física familiar.

 • #LHEsportacasa . Xarxes socials
  06/04/2020

  Fes esport a casa amb el programa #LHEsportacasa a travès de les nostres xarxes socials

  La Regidoria d’Esports treballa perquè tothom pugui mantenir-se actiu i ha elaborat el projecte #LHEsportacasa, una proposta de continguts digitals que es nodrirà de material divers per fer exercici i gaudir de l’activitat física a casa, sol o en família.

  Això ens ajudarà mentalment i físicament a mantenir un estil de vida saludable mentre duri aquest període d’excepcionalitat.

  A través dels canals de comunicació de la Regidoria d’Esports s’informarà de les novetats, les sessions i les activitats que es duran a terme.

  Segueix-nos a:

  • Youtube: esportslhospitalet
  • Instagram: @lhesports
  • Facebook: @LHEsports
  • Twitter: @lhesport
 • L’hospitalet camina cartell
  23/01/2020

  Informació de les caminades del Programa L’Hospitalet Camina

  PROGRAMA ANUL·LAT TEMPORALMENT PER LA SITUACIÓ SANITÀRIA

  L’Hospitalet Camina és un programa municipal de caminades que té com a objectiu la pràctica d’una activitat física saludable com a eina per prevenir malalties i millorar la salut. Aquest programa proposa la realització d’una caminada mensual (de 6 i 9 km), que surt del municipi i s’endinsa en altres poblacions properes, a fi de conèixer indrets molt interessants i naturals que aporten un paisatge diferent.

Agenda

 • Veure imatge de Florida Lab (nova finestra)
  del dijous 1 al divendres 30 de juliol, 18h a 20h

  Florida Lab

  Tecnologia comunitaria

  Arriba #FloridaLab la innovació tecnològica al Parc del Pont de Matacavalls! Aprèn les tecnologies emergents que estan revolucionant el món en un taller on, durant un mes, aprendrem l'electrònica bàsica: Arduino, sensors, l'internet de les coses, impressió 3D i fresat en CNC (mini).

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400