Ajuntament de L'Hospitalet

Esports

Esports

NotíciesHistòric de notícies [+]

 • 29/05/2023

  Passa un estiu ben fresc amb la campanya dels Poliesportius Municipals de L’Hospitalet

  Els Poliesportius Municipals de L’Hospitalet llencen una nova campanya de promoció d’estiu, mitjançant la qual, a partir de l'1 de juny, podràs gaudir de matrícula gratuïta i d’una quota reduïda en abonar els mesos de juny, juliol i agost. A més a més, també gaudiràs d’un 50% de descompte en la quota de setembre. 

  Si ja has esperat prou per apuntar-te al gimnàs, no retardis més la decisió, el moment és ara! Vine a posar-te en forma a l’estiu, gaudint d’equipaments de qualitat i dels millors serveis.

  La promoció és vàlida als Poliesportius Municipals Centre, Sanfeliu, Gornal, Fum d’Estampa, L’H Nord, Santa Eulàlia, Les Planes, Bellvitge i Piscines Municipals L’Hospitalet.

 • 25/05/2023

  Oferta de campus i casals esportius d’estiu 2023 per a infants i joves

  L’estiu ja és aquí i els clubs esportius de L’Hospitalet han obert el període d’inscripcions de les activitats d’estiu per a nens i nenes d’entre 3 i 16 anys. 

  Consulta l’àmplia oferta que t’oferim per a que els vostres fills i filles practiquin l’esport que més els hi agrada i s'ho passin d'allò més bé: futbol, bàsquet, gimnàstica artística, futbol sala, voleibol, rugby, tennis, natació o casals de lleure.

 • 25/04/2023

  Festes de Primavera 2023, una edició de les més multitudinàries

  Les Festes de Primavera han tornat a ser un èxit. Els carrers de L’Hospitalet s’han omplert de gent amb ganes de gaudir de les festes. La ciutadania s’ha bolcat en les diferents propostes d’un programa que ha apostat per l’esport, la música i les arts escèniques, la cultura popular i tradicional i les activitats adreçades al públic familiar.

  L’esport va omplir ahir la plaça d’Europa amb l’activitat Enroda’t, en la qual van participar 4.000 persones.

  Prop d’una trentena d'entitats esportives de la ciutat van col·laborar en les exhibicions i tallers que es van realitzar durant el matí, compartint una jornada plena d'emocions i amb un gran èxit participatiu.
  La pedalada popular, que va comptar amb la participació d’un miler de persones, va transcórrer amb tota normalitat i sense incidències i tots els participants van aconseguir completar el recorregut

  Els tallers lúdics dinamitzats per la botiga Decathlon del Centre Comercial Gran Via 2, van comptar també amb gran afluència de públic.

  L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració del supermercat Bon Preu Esclat.

  Es poden veure les fotografies de l'esdeveniment en el nostre canal de Flickr:
  https://www.flickr.com/photos/esportslhospitalet

 • 27/03/2023

  Casal d'Estiu del Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord

  El Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord organitza un nova edició del Casal Esportiu per a infants i joves, del 26 de juny al 28 de juliol, amb la garantia de diversió i esport que ofereixen sempre.

  Totes les preinscripcions realitzades abans del 4 de juny tindran un descompte del 15% sobre el preu total (exceptuant el servei d’acollida).

  Places limitades!!!!!

  Consulta el fullet Informatiu per a més informació i descarrega la documentació necessària per a formalitzar la inscripció.

  Més informació a la recepció de la instal·lació.

 • 29/03/2023

  Substitució dels sistemes d’enllumenat en disset instal·lacions esportives municipals

  Es preveu que abans que acabi aquest any es doni continuïtat a aquesta actuació amb la renovació dels equips d’enllumenat d’altres instal·lacions.

  La Regidoria d’Esports està duent a terme la substitució de l’enllumenat i dels sistemes de control dels terrenys de joc de disset instal·lacions municipals. Els nous models que s’instal·len són més eficients i estan dotats de tecnologia domòtica que regula la intensitat de la llum i els horaris de funcionament dels equips.

  Aquesta actuació s’emmarca en les millores que de manera constant es realitzen en els equipaments esportius municipals per avançar en els criteris de sostenibilitat i eficiència energètica i oferir els millors serveis a les persones usuàries, finançades parcialment per la Diputació de Barcelona dins del projecte específic de resiliència 2.0 en el marc del Pla de Concertació de la Xarxa de governs local 2020-2023 que ha concedit a l’Ajuntament de L’Hospitalet.

  Personal de la brigada i dels equipaments esportius està realitzant la substitució de l’enllumenat per noves làmpades de sistema led que suposen, aproximadament, un estalvi de consum elèctric de 164 kW (32,80 euros) per hora. A més, l’emissió de CO2 baixa en 22,6 kg. Això suposa que, en un ús mitjà de 1.500 hores anuals, l’estalvi aproximat és de 246.000 kW (49.200 euros). L’emissió de CO2 en aquest període es redueix en 34 tones.

  Es preveu que la instal·lació dels nous equips d’il·luminació, que ha tingut un cost de 367.846 euros, quedi enllestida a finals d’aquest mes. Es preveu que abans que acabi aquest any es doni continuïtat a aquesta actuació amb la renovació dels equips d’enllumenat d’altres instal·lacions.

  Les instal·lacions en les quals s’està procedint a millorar l’enllumenat són els camps municipals de futbol Pubilla Cases, L'Hospitalet Centre, Feixa Llarga, la Florida, Provençana, Gornal, Can Buxeres, Santa Eulàlia; els poliesportius municipals Gornal, Bellvitge i Centre Marcel·lí Maneja; la pista municipal de Gasòmetre; el Pavelló Municipal d'Esports Juan Antonio Bastante, i diferents pistes de petanca municipals.

 • Excepcionalitat sequera
  10/03/2023

  L’Hospitalet incrementa les mesures d’estalvi i bon ús de l’aigua davant la fase d’excepcionalitat del pla de sequera

  L’Ajuntament de L’Hospitalet està incrementant i adaptant les mesures d’estalvi i bon ús de l’aigua arran de l’entrada en vigor de la fase d’excepcionalitat del pla de sequera.

  Així, s’està treballant per usar en els serveis municipals aigua regenerada de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) del Prat, revisar el sistema de captació i distribució d’aigües freàtiques del municipi perquè funcioni al 100 % i garantir el transport d’aquestes aigües als punts de reg i neteja de la ciutat.

  La neteja de carrers es continuarà fent com fins ara, amb aigua del freàtic, i per al reg de jardins i zones verdes només s’utilitzarà aigua no potable. D’entrada, aquest sistema s’ampliarà en breu al reg dels jardins de la plaça de Lluís Companys, de la plaça de Puig i Gairalt, del parc de la Serp i dels Blocs Ciutat Comtal.

  Tot i la prohibició de regar a partir d’ara amb aigua potable, l’Ajuntament garanteix el bon estat de la plantació dels 800 arbres previstos aquest any arreu de la ciutat, amb la provisió de captació de recursos hídrics alternatius.

  Les mesures de restricció del consum d’aigua establertes en la fase d’excepcionalitat decretada per l’Agència Catalana de l’Aigua, tant per a particulars com per als serveis municipals, afecten el reg de jardins i zones verdes, les fonts ornamentals, l’ompliment de piscines i la neteja amb aigua de carrers i vehicles, entre d’altres.

 • 22/09/2022

  L'H Camina: Caminades Saludables Temporada 2022/2023 (INSCRIPCIONS TANCADES)

  L’Hospitalet Camina és un programa municipal de caminades que té com a objectiu la pràctica d’una activitat física saludable com a eina per prevenir malalties i millorar la salut.

  Proposa la realització d’una caminada mensual (de 6 i 9 km), que surt del municipi i s’endinsa en altres poblacions properes per tal de conèixer indrets molt interessants que aporten un paisatge diferent. En les caminades s’utilitza transport, la despesa del qual està subvencionada totalment per l’organització.

  Les inscripcions són trimestrals i només es realitzaran en les dates establertes per a cada trimestre.

  Les places són limitades (112 participants) i s’acceptaran per rigorós ordre de data d’inscripció.

  La inscripció es podrà fer a partir de les 7.30 h del dia assenyalat a cada trimestre, presencialment als Poliesportius Municipals de L'Hospitalet o a través de la página web: poliesportius.l-h.cat (a l’apartat gestions online)

  Consulta al fullet les caminades i els seus periodes i llocs d'inscripció corresponents.

 • #LHEsportacasa . Xarxes socials
  06/04/2020

  Programa #LHEsportacasa 

  El programa #LHEsportacasa continua actiu!

  Si vols mantenir-te en forma des de casa, amb els Poliesportius Municipals L'Hospitalet podràs entrenar còmodament quan i com vulguis accedint al nostre canal de Youtube on podràs gaudir de més de 350 vídeos de diferents modalitats com zumba, body pumb, pilates, ioga o estiraments de la ma dels millors tècnics esportius de la ciutat.

  Segueix-nos a esportslhospitalet

Agenda

 • Veure imatge de Ioga (nova finestra)
  Del dilluns 5 de setembre de 2022 al divendres 28 de juliol de 2023, 18:00 h

  Ioga

  Adreçada a totes les persones que volen tenir cura del cos i de l’esperit.

  Dies: els dilluns i dimecres

  Horari: els dilluns de 18.00 a 19.30 h
  els dimecres de 17.45 a 19.15h

  Inici: 5 de setembre

 • cartellVeure imatge de Esports en femení (nova finestra)
  Del dissabte 1 d'octubre de 2022 al dilluns 31 de juliol de 2023
 • Veure imatge de Ioga (Eurodona) (nova finestra)
  Del dimarts 4 d'octubre de 2022 al divendres 30 de juny de 2023

  Ioga (Eurodona)

  Adreçada a totes les dones que vulguin tenir cura del cos i de l’esperit.

  Dies:  els dimarts i els divendres

  Horari: els dimarts de 17.00 a 18.15h
  els divendres de 17.00 a 18.00 h

  (els divendres que hi ha programació de música o teatre, el Ioga es farà en un altre espai del barri)

  Inici: 4 d’octubre

 • Veure imatge de Tastets lúdics de Necronomicon's (nova finestra)
  Del divendres 17 de febrer al divendres 15 de desembre, de 16:30 a 20:30 h

  Tastets lúdics de Necronomicon's

  Vols introduir-te en el fantàstic món dels jocs de rol? o tal vegada t'agradaria provar algun joc de taula? Vine als tastets!

  El Club de Rol Necronomicon's ofereix una tarda de portes obertes, un divendres al mes, amb partides de Rol i ludoteca oberta.

 • Veure imatge de KUNDALINI IOGA ADAPTAT (nova finestra)
  Del dilluns 6 de març al dilluns 19 de juny

  KUNDALINI IOGA ADAPTAT

  El Kundalini ioga es coneix com el ioga de la Consciència. A part de l'exercici conscient, en aquesta disciplina s'utilitzen tècniques de respiració, relaxació, mantres, meditació i mudras.
  La finalitat de les sessions és aconseguir un espai on tant el cos com la ment, puguin trencar la tensió acumulada, per a així obrir-se a noves possibilitats.

  Activitat emmarcada dintre del programa CERCLE (Itinerari de desenvolupament personal a través de l’autoconeixement) de  la Fundació No Somos Invisibles

  Destinataris: Persones amb discapacitat física acreditada amb un grau igual o superior al 65%
  N.º Places: 8 persones amb discapacitat i 8 persones sense discapacitat.

 • Veure imatge de NOUS TALLERS (nova finestra)
  Del dilluns 17 d'abril al dijous 29 de juny

  NOUS TALLERS

  Vida Sana, Culito de Rana

  Comencem la primavera amb una sèrie de tallers relacionats amb la vida sana.

  Al CCBG et cuidem per dins i per fora.

  Places limitades i tallers totalment GRATUÏTS.

 • Veure imatge de Escola d'escacs per a nens, nenes i adults (nova finestra)
  Del dilluns 17 d'abril al dissabte 17 de juny

  Escola d'escacs per a nens, nenes i adults

  Si  t’agraden els escacs o vols aprendre a jugar-hi, anima’t i vine a conèixer-nos.

 • Veure imatge de Taitxí (nova finestra)
  Del dimarts 18 d'abril al dimarts 20 de juny

  Taitxí

  El Taitxí comprèn una sèrie de moviments lents, i és practicat cada matí per grups de gent en centenars de parcs per tota la Xina i, cada cop més, en altres parcs de tot el món.

  En les classes de tai-txi s'ensenya a conèixer el propi equilibri i allò que l'afecta, a reconèixer iguals dins dels altres, i l'estima del valor pràctic en la capacitat de moderar comportaments extrems i l'actitud en els nivells mental i físic.

  PLACES EXHAURIDES

 • Veure imatge de Exercita la teva memòria (nova finestra)
  Del dimecres 19 d'abril al dimecres 21 de juny

  Exercita la teva memòria

  Entrenarem les diferents funcions del nostre cervell, mitjançant exercicis molt dinàmics en un ambient respectuós, cordial i de seguretat, amb l'objectiu de facilitar el dia a dia de les persones.

 • Veure imatge de Estiraments (nova finestra)
  Del dijous 20 d'abril al dijous 29 de juny

  Estiraments

  Exercicis suaus per flexibilitzar i enfortir tota la musculatura. D’impacte baix, però que ens donen bons resultats per a la millora general.

  PLACES EXHAURIDES

 • Veure imatge de Taller de Tai-txi (nova finestra)
  Del dijous 20 d'abril al dijous 22 de juny, 18:30 h

  Taller de Tai-txi

  ORGANITZAT PER ACAF (ASSOCIACIÓ CATALANA D'AFECTATS DE FIBROMIÀLGIA)

  Es treballarà la flexibilitat i l’equilibri amb moviments adequats al nivell del grup, a la vegada que s’intentarà baixar el nivell d’estrès de les persones.

 • Veure imatge de Taller de memòria (nova finestra)
  Del dijous 20 d'abril al dijous 22 de juny, 16:30 h

  Taller de memòria

  ORGANITZAT PER ACAF (ASSOCIACIÓ CATALANA D'AFECTATS DE FIBROMIÀLGIA)

  En aquest taller les persones aprendran com estimular la memòria amb diferents exercicis i activitats. Treballaran la seva capacitat cognitiva de manera lúdica i divertida.

 • Veure imatge de Meditació. Atura't i medita (nova finestra)
  Dijous, 1 de juny

  Meditació. Atura't i medita

  MEDITACIÓ
  Atura’t i medita.
  45 minuts de relaxació i respiració.
  Cada dijous de 19 a 19.45h. A la Sala chill out de la Biblioteca.
  Del 20 d’abril fins el dia 15 de juny.

Galeria d'imatges

 • Anar al web de Poliesportius Municipals de L’Hospitalet
 • Anar al web de Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet
 • Anar al web de Poliesportiu Municipal de Bellvitge
 • Anar al Poliesportiu Municipal Les Planes
 • Anar al web de CEM Tennis L’Hospitalet
 • Anar al web de Consell Esportiu de L’Hospitalet
 • Anar al web de Turisme L’Hospitalet
 • Anar al web de la Diputació de Barcelona
 • Anar al web de Secretaria General de l’Esport

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400