Esports

Esports

NotíciesHistòric de notícies [+]

 • 04/05/2021

  Nova oferta promocional per als Poliesportius Municipals L'Hospitalet durant tot el mes de maig

  BONES NOTÍCIES!!! Comencem el mes de maig amb una nova promoció per als Poliesportius Municipals L'Hospitalet.

  Fer esport pot transformar la teva salut física i mental, així que no pots deixar passar aquesta increïble oferta: MATRÍCULA GRATUÏTA, 50% DESCOMPTE EN LA PRIMERA QUOTA I 25% EN LA DE SETEMBRE.

  Tens 9 instal·lacions al teu abast, que compleixen totes les mesures de seguretat, dels quals 5 són d'abonament únic i als que pots accedir amb la mateixa quota.

  No dubtis més i informa't a la recepció dels Poliesportius de tots els serveis que s'ofereixen, estarem encantats de resoldre els teus dubtes!

 • 06/04/2021

  Oh Europa: Participa en un repte de passes i recorre Europa a través d’un viatge virtual

  El viatge comença el 19 d'abril!!!!

  Coincidint amb les Festes de Primavera, el 19 d’abril es posarà en marxa Oh Europa per L’H!, un programa gratuït per motivar la ciutadania a fer activitat física que proposa un viatge virtual per Europa en sis equips diferents, un per cada districte de L’Hospitalet. La Regidoria d’Esports posa en marxa aquesta iniciativa amb l’objectiu d’incentivar la ciutadania a fer exercici a l’aire lliure sense sortir de la ciutat, en un moment en el qual s’ha reduït la mobilitat, la pràctica esportiva i l’activitat social, alhora que es participa en una iniciativa col·lectiva.

  És una activitat apta per a tothom, i registra totes les passes que els participants fan durant tot el dia. En el moment d’inscriure’s al repte, cada participant ha d’escollir el Districte amb el qual participa i posar el seu nom, que no cal que sigui el real, per garantir la privacitat.

  Cada persona que hi participi, de manera individual sumarà el seu recorregut al de l’equip/districte al qual s’hagi incorporat, per tal de cobrir col·lectivament la distància de cada etapa per recórrer diferents països del continent. Durant la realització de l’etapa, els participants rebran informació i receptes de cuina del país al qual es dirigeixin. També s’aniran aportant les dades de la classificació i les dades i el repte de l’etapa següent.

  L’únic requisit és que els participants disposin d’una polsera de mesurament de l’exercici o una aplicació de fitness, que caldrà sincronitzar amb l’aplicació Biwel o, a través del web https://app.biwel.es, registrar-se i introduir el codi de validació LHEsport.

  La inscripció s’ha obert avui i s’allargarà fins al 16 de maig.

   

 • 07/05/2021

  #LHEsportfemeni: Esport Femení a l’Exposició Super Women. Super Inventors, de Sandra Uve

  La Biblioteca Josep Janés de L’Hospitalet  inaugura l’Exposició Super Women. Super Inventors, de Sandra Uve. L’exposició inclou 25 retrats de dones que contra tot pronòstic van aconseguir el seu somni, en principi un invent amb una patent legal, i en el fons, la seva llibertat intel·lectual i física.

  Entre els retrats de la mostra hi figura el de Hélène Dutrieu (1877-1961), un exemple excepcional d’esport femení. És coneguda per ser pionera en aviació i per protagonitzar el primer vol femení a Catalunya, i a l’Estat espanyol, l’any 1911. També va destacar com a ciclista de risc i pilot de vehicles de risc, va ser conductora d’ambulàncies i directora d’un hospital militar.

  L’Exposició es pot visitar de forma gratuïta del 7 al 28 de maig, en l'horari d'obertura de la biblioteca: de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30h i els dissabtes de 10 a 13.30h.

 • 09/04/2021

  Obertes les inscripcions per al Casal Esportiu Complex Esportiu  Municipal L’Hospitalet Nord: Diversió i esport garantit!

  15% DE DESCOMPTE FINS EL 30 DE MAIG

  El Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord organitza un nova edició del Casal Esportiu per a infants i joves, del 28 de juny al 30 de juliol,  amb tots els protocols preventius establerts per les autoritats sanitàries però amb la garantia de diversió i esport que ofereixen sempre.

  Totes les preinscripcions realitzades entre el 12 d’abril i el 30 de maig tindran un descompte del 15% sobre el preu total (exceptuant el servei d’acollida).

  Omple el full d'inscripció, envia'l a la següent adreça de correu electrònic recepciopmlhn@l-h.cat, i automàticament us arribarà la confirmació de l’opció escollida.

  Al correu de confirmació,  us indicaran els dies en els que haureu d'anar a la instal·lació per formalitzar el pagament i portar tota la documentació complementària.

  Recordeu que les places són limitades!!!!!

  Consulta el Fullet Informatiu per a més informació i descarrega la documentació necessària pera formalitzar la inscripció.
   

 • 24/03/2021

  Accés del públic a les competicions esportives mitjançant l’APP Reservaplay L’Hospitalet

  Amb motiu de les mesures de salut pública adoptades per la Generalitat de Catalunya, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19, entre les quals es troba la restricció d’aforament de públic en l’interior de les instal·lacions esportives municipals, des de la Regidoria d’Esports s’ha posat en marxa una prova pilot per oferir a les entitats esportives de la ciutat la possibilitat de poder portar un registre dels aforaments a través de l'aplicació de mòbil http://lhospitalet.reservaplay.cat/login

  El projecte està destinat a facilitar l’accés de públic als equipaments, sempre amb compliment del seu protocol d’aforament, per tal que un determinat nombre de persones puguin assistir a les competicions que es desenvolupin.

  L’aplicació ja està en marxa en totes les instal·lacions esportives de la ciutat que admeten públic, tot i que son les entitats usuàries les que, en última instància, decideixen si volen realitzar la competició a porta tancada i no deixar entrar públic.

  Per a més informació consulteu el document adjunt amb les preguntes freqüents i la normativa d'accés a les instal·lacions.

 • 24/03/2021

  S’obre la pista Cruyff Court Jordi Alba, nou espai esportiu per a infants i joves de la Florida-les Planes

  El jugador del FC Barcelona, Jordi Alba; la directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura; el director corporatiu d’Educació i Màrqueting de la Fundació ”la Caixa”, Xavier Bertolín; el president del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Joan Laporta, i l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, van presentar el passat 19 de març el Cruyff Court Jordi Alba amb la intenció de promoure l’esport entre els infants i joves de la localitat.

 • 29/04/2021

  Acció formativa: Obligatorietat de transparència per a les entitats esportives

  El passat dimarts 27 d´abril es va celebrar una acció formativa, en modalitat virtual, referent a la Obligatorietat de transparència per a les entitats esportives amb la participació d´una cinquentena d´entitats esportives i de lleure.

  Aquesta formació està dins del  "Cicle de conferències i formacions destinat a les entitats esportives de L'Hospitalet" i té com a objectiu facilitar recursos d´assessoria i programes de suport al tercer sector i al cooperativisme en el marc del pla estratègic d´accions de recuperació del sistema esportiu local aprovat per Acord de JGL de 18 de novembre de 2020, i del Pacte de Ciutat L´Hospitalet ( 2020-2023).

  La sessió, coordinada per  l'Associació Catalana de Gestors Esportius (ACGEP), va ser impartida per l'advocada Iolanda Latorre, especialitzada en implantació i seguiment de programes de Compliance (compliment normatiu), dret esportiu i contractual.

 • 08/02/2021

  Comença la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa

  Aquesta setmana han començat els treballs d’implantació de la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa, a Collblanc-la Torrassa, una actuació que té com a objectiu renovar tot l’equipament per tal d’oferir un millor servei a les persones usuàries. El gruix de les obres es realitzarà durant els mesos d’estiu.

 • 22/03/2021

  Tornen a l’activitat tres patis oberts

  A partir de dilluns 22 de març tornen a obrir els patis dels instituts Rubió i Ors i Eduard Fontserè i de l’Institut-Escola Pere Lliscart, seguint totes les mesures marcades pel Departament de Salut per prevenció de la Covid. L’accés estarà reduït a grups de sis joves i, en funció de la demanda, s'anirà donant entrada als joves de forma rotativa. L’activitat dels Patis oberts es va tancar el març de 2020, amb l’inici del confinament, i fins ara no s’ha pogut reiniciar.

  L’objectiu del programa Patis oberts és desenvolupar una activitat gratuïta de lleure esportiu, destinada a joves de 12 a 17 anys, dinamitzada per un monitor, en aquests tres casos a través del Consell Esportiu de L’Hospitalet. L’objectiu final del projecte és poder oferir a infants i joves altres espais de joc, a més de les places públiques, per poder jugar en millors condicions sense interferir o perjudicar tercers. Aquest programa pretén també oferir al jovent, si cal, atenció i acompanyament especialitzat.

  Els horaris dels patis oberts són els següents:

  Institut-Escola Pere Lliscart, dels dilluns als divendres, de 17  a 19.30 hores

  Institut Rubió i Ors, dels dilluns als divendres, de 16  a 18.30 hores

  Institut Eduard Fontserè, els dilluns, de 17.30  a 20 hores; els dimarts, de 18 a 20.30 hores, i dels dimecres als divendres, de 16.45 a 19.15 hores.

 • 19/03/2021

  Mesures per a l'accés del públic a les competicions esportives

  Amb motiu de les mesures en matèria de salut pública, adoptades per la Generalitat de Catalunya en la resolució SLT/716/2021 de 12 de març, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19, entre les quals s'autoritza el desenvolupament de les competicions esportives amb presència de públic, informem que l'accés a les instal·lacions esportives municipals de L'Hospitalet s'haurà de realitzar atenent el protocol dictaminat per la Regidoria d'Esports en relació a l'aforament màxim de cada equipament, el qual ha estat definit d'acord als criteris d'ús d'instal·lacions aprovats pel PROCICAT.

  El control d'accés s'efectuarà a través de personal voluntari dels clubs esportius els quals hauran de seguir les mesures establertes en qüestió d'higiene, seguretat i registre d'assistents.

  Per a més informació, podeu consultar el document adjunt on s'estableix l'aforament màxim de públic permès en cada instal·lació.

 • 08/03/2021

  Noves mesures Covid-19 a data 8 de març

  Arran de la publicació al DOGC de la RESOLUCIÓ SLT/612/2021, de 5 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 al territori de Catalunya, t’informem que a partir del dilluns 8 de març entren en vigor les següents mesures que afecten al sector esportiu:

  - es permetrà l’ús de vestidors a totes les persones abonades al centre esportiu, tot i que es recomana que només se’n faci ús quan no es tingui possibilitat de canviar-se en un altre espai abans o després de l'activitat esportiva.

  - s'amplia el desenvolupament de les competicions federades a partir dels 16 anys, sense públic.

  - segueix prohibida la utilització d'equipaments esportius a l'aire lliure que no estiguin supervisats


  Poc a poc anem recuperant la normalitat, agraïm el vostre esforç i responsabilitat i insistim en que els nostres centres esportius son espais totalment segurs i treballem a diari per millorar les seves condicions.

 • 01/03/2021

  Novetats Mesures COVID-19 a data 1 de març

  Arran de la publicació al DOGC de la RESOLUCIÓ SLT/516/2021, de 26 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya, t’informem de l’afectació que aquestes mesures tindran en el sector esportiu i de l’activitat física a partir de l’1 de març:


  - Ampliació al 50% de l’aforament de les piscines

  - A l’interior de l’equipament es poden fer activitats en grup sempre que es respecti el 30% d’aforament, cita prèvia i control d’accés.

  - Els vestidors seguiran accessibles només per a les persones usuàries de la piscina

  - Segueix sent obligatori l’ús de mascareta a l’interior dels centres, excepte a les piscines.

  - Continua l’aforament del 50% per a les activitats a l’aire lliure


  Tornem a destacar que les instal·lacions esportives municipals continuen sent espais totalment segurs i que, dia a dia, treballem per millorar les seves condicions.


  Agraïm la vostra col·laboració i confiança. Us hi esperem!

 • 11/02/2021

  La Diputació destaca tres programes d’esports com a bones pràctiques en temps de pandèmia

  La Diputació de Barcelona ha destacat el programa LHesportacasa, el Pla de reobertura de les instal·lacions esportives municipals i el Pla de protecció i prevenció de les oficines en un catàleg de bones pràctiques en l’àmbit esportiu durant la pandèmia. Aquestes iniciatives s’han elaborat en base a les recomanacions de les autoritats sanitàries pel que fa a les mesures decretades en relació amb la Covid-19. Es tracta de tres documents oberts que es van adaptant i/o activant, segons les mesures vigents en cada moment.

  La Regidoria d’Esports ha desenvolupat aquestes iniciatives durant la  pandèmia amb el convenciment que l’activitat física és essencial per a la població i que, en situacions com la que vivim, contribueix a millorar l’estat d’ànim i el benestar psicològic, especialment durant situacions de confinament. També vol garantir que les instal·lacions esportives estiguin en les millors condicions d’higiene i seguretat per a la ciutadania i el personal que hi treballa.

 • 11/02/2021

  El Poliesportiu Santa Eulàlia renova part dels seus serveis

  Des de l’agost passat, quan l’Ajuntament va recuperar la gestió directa de la instal·lació, s’han introduït diverses millores en el Poliesportiu de Santa Eulàlia. 

  Després del període de tancament per les mesures Covid, el Poliesportiu de Santa Eulàlia ha reobert aquesta setmana amb quinze noves màquines d’exercicis cardiovasculars a la sala de fitness. En concret s’hi han instal·lat cinc cintes per córrer, cinc bicicletes estàtiques verticals, dues el·líptiques de pas fix, una bicicleta estàtica reclinada, una el·líptica de pas variable i una màquina de rem.

  El Poliesportiu de Santa Eulàlia està implantant també el sistema de control d’accés, que ja funciona a la resta d’instal·lacions de gestió directa, a través de polseres personals que, d’altra banda, ha obligat a adaptar el sistema informàtic. La inversió global en totes les millores supera els 100.000 euros.

  Els poliesportius municipals són espais segurs i saludables que han estat totalment adaptats per a la pràctica d’esport amb totes les mesures de prevenció tant per a les persones usuàries com per al personal de les instal·lacions.

 • Cartell classes
  30/10/2020

  Classes d’activitat física a través de Televisió de L’Hospitalet

  Coincidint amb el nou tancament de les instal·lacions esportives, a partir de dilluns Televisió de L’Hospitalet inicia l’emissió de les classes virtuals que des de l’inici de la pandèmia el personal tècnic dels poliesportius municipals han ofert a través de les xarxes socials. La difusió d’aquests vídeos es farà tots els dies de la setmana per tal que la ciutadania pugui practicar activitat física a casa seva.

  De dilluns a divendres les emissions es faran a les 8 i a les 18.30 hores, i dissabte i diumenge, a les 8 i a les 12 hores.

  Les classes es fan de diferents disciplines segons els dies de la setmana: dilluns, cardio; dimarts, Zumba; dimecres, estiraments; dijous, tonificació; divendres, IBT; dissabte, gent gran, i diumenge, activitat física familiar.

 • #LHEsportacasa . Xarxes socials
  06/04/2020

  Fes esport a casa amb el programa #LHEsportacasa a travès de les nostres xarxes socials

  La Regidoria d’Esports treballa perquè tothom pugui mantenir-se actiu i ha elaborat el projecte #LHEsportacasa, una proposta de continguts digitals que es nodrirà de material divers per fer exercici i gaudir de l’activitat física a casa, sol o en família.

  Això ens ajudarà mentalment i físicament a mantenir un estil de vida saludable mentre duri aquest període d’excepcionalitat.

  A través dels canals de comunicació de la Regidoria d’Esports s’informarà de les novetats, les sessions i les activitats que es duran a terme.

  Segueix-nos a:

  • Youtube: esportslhospitalet
  • Instagram: @lhesports
  • Facebook: @LHEsports
  • Twitter: @lhesport
 • L’hospitalet camina cartell
  23/01/2020

  Informació de les caminades del Programa L’Hospitalet Camina

  PROGRAMA ANUL·LAT TEMPORALMENT PER LA SITUACIÓ SANITÀRIA

  L’Hospitalet Camina és un programa municipal de caminades que té com a objectiu la pràctica d’una activitat física saludable com a eina per prevenir malalties i millorar la salut. Aquest programa proposa la realització d’una caminada mensual (de 6 i 9 km), que surt del municipi i s’endinsa en altres poblacions properes, a fi de conèixer indrets molt interessants i naturals que aporten un paisatge diferent.

Agenda

 • Veure imatge de Oh Europa per L'H! (nova finestra)
  del dilluns 19 d'abril al diumenge 16 de maig

  Oh Europa per L'H!

  Oh Europa per L'H! és un programa per motivar la ciutadania a fer activitat física a través d’un viatge virtual per Europa en sis equips diferents, un per cada districte de L'Hospitalet.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400