Si no pots veure correctament aquest missatge, fes click aquí.
 
Núm. 004
5 de febrer de 2024
Torna la Cursa Nocturna de L’Hospitalet!

La 14a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet es farà el dissabte 13 d’abril, a les 21 hores, a l’entorn de la plaça d’Europa. La Nocturna de L’Hospitalet és un referent per a les persones habituals d’aquestes proves i, alhora, una trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants.

més informació
Destacats
Davant l’entrada en fase d’emergència, L’Hospitalet referma el seu compromís amb la gestió responsable de l’aigua i adopta noves mesures d’estalvi

L’Ajuntament de L’Hospitalet incrementa i adapta les mesures d’estalvi i bon ús de l’aigua arran de l’entrada en fase 1 d’emergència del pla de sequera decretada pel Govern de la Generalitat.

Aquestes mesures tenen una especial incidència en les instal·lacions esportives municipals i han entrat en vigor el 2 de febrer.

més informació
L’Oficina d’Entitats assessora els clubs en la justificació de les subvencions

La Masia de Can Riera va acollir el 22 de gener passat una sessió informativa de l’Oficina d’Entitats adreçada als clubs esportius per oferir el seu assessorament en la tramitació de les justificacions de les subvencions municipals rebudes en l’exercici 2023 (concurrència i nominatives).

més informació
Instal·lacions esportives
Noves grades pel Camp Municipal de Futbol Can Buxeres

El Camp Municipal de Futbol Can Buxeres millora les seves instal·lacions amb la substitució de la grada metàl·lica actual per una de nova de formigó amb capacitat per a 156 espectadors. Les obres han començat aquesta setmana, tenen una durada prevista de quatre mesos i un cost de 218.254 euros.

més informació
Es renova part de les màquines d’exercicis cardiovasculars en cinc instal·lacions esportives

Les sales de fitness de cinc instal·lacions esportives municipals (els poliesportius del Centre Marcel·lí Maneja, Sanfeliu, Fum d’Estampa,Gornal i les Piscines Municipals) han renovat una part dels seus aparells per a la pràctica d’exercicis cardiovasculars. En total s’hi han instal·lat 107 aparells nous.

més informació
L’Estadi de Futbol i el Poliesportiu del Centre estrenen marcadors

L’Estadi Municipal de Futbol i el Poliesportiu Municipal del Centre Marcel·lí Maneja disposen ja dels nous marcadors. Aquest procés de renovació s’ha fet per incorporar models que responen als nous requeriments de les federacions en les instal·lacions que acullen competicions de les lligues de bàsquet i futbol 11.

més informació
Renovació de la climatització de cinc sales de les Piscines Municipals

Les Piscines Municipals han renovat part dels seus aparells de climatització de diferents espais esportius. En total, s’hi han instal·lat nou aparells distribuïts en cinc sales (fitness, càrdio i activitats dirigides), que han substituït els anteriors.

més informació
Esport a la ciutat
Recepció al Club Gimnàstica Artística L’Hospitalet

L’alcaldessa, Núria Marín, ha rebut una representació del Club Gimnàstica Artística L’Hospitalet per compartir amb elles els seus èxits esportius. El grup estava format per una vintena d’esportistes, entrenadors i familiars. També hi ha estat present el Tinent d'Alcaldia de l'Àrea de Serveis a les Persones, David Quirós i la regidora d’Esports, Maite Revilla.

més informació
Agenda
CARNESTOLTES ALS POLIESPORTIUS MUNICIPALS
Complex Esportiu Municipal L'Hospitalet NordPoliesportiu Municipal Fum d'EstampaPoliesportiu Municipal SanfeliuPoliesportiu Municipal Santa EulàliaPoliesportiu Municipal Bellvitge Sergio ManzanoPiscines Municipals L'HospitaletPoliesportiu Municipal del Centre Marcel·lí ManejaPoliesportiu Municipal Gornal
Del dilluns 5 al dimarts 13 de febrer
Preu: Inscripció prèvia

Viu la rauxa del Carnaval als Poliesportius Municipals!

Tenen un munt d'activitats especials per a les persones usuàries.

Estigues a la aguait del que tenen preparat a la teva instal·lació!

més informació
PASSEJADA DE MARXA NÓRDICA PER A GENT GRAN A COLLBATÓ
Sortida des del Poliesportiu Municipal Centre Marcel·lí Maneja
Dijous, 15 de febrer
Preu: Inscripció prèvia

En el marc del Cicle de passejades de Marxa Nórdica per a la gent gran, un projecte consolidat de foment de l'activitat física adreçat a les persones abonades dels Poliesportius Municipals L'Hospitalet majors de 60 anys.

més informació
PASSEJADA DE MARXA NÓRDICA PER A GENT GRAN A GELIDA
Sortida des del Poliesportiu Municipal Centre Marcel·lí Maneja
Dimarts, 20 de febrer
Preu: Inscripció prèvia

En el marc del Cicle de passejades de Marxa Nórdica per a la gent gran, un projecte consolidat de foment de l'activitat física adreçat a les persones abonades als Poliesportius Municipals de L'Hospitalet majors de 60 anys.

més informació
L'HOSPITALET CAMINA
Sortida del Poliesportiu Municipal del Centre Marcel·lí Maneja
Dijous, 8 de febrer
Preu: Inscripció prèvia

Primera caminada de l'any: Collserola per la carretera de les Aigües, de 9,45 km i dificultat baixa. L'Hospitalet camina proposa caminades saludables, gratuïtes, amb un recorregut d'entre 6 i 9 kms i amb un desnivell fàcil. Se surt del municipi en autocar per arribar a altres poblacions veïnes i fer el recorregut.

més informació
Poliesportius municipals
LH en joc. Televisió de L’Hospitalet
Regidoria d'Esports
Carrer de Digoine, 29, 1a. planta
08901 L'Hospitalet de Llobregat
esports@l-h.cat
Informació sobre protecció de dades personals